-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kifizettem a tartozást, erre pont jöttek a mutánsok. Ez gondolom direkt van így, mindenki kirohan, gyorsan fegyver elő, megvártam míg elfogynak amennyire tudnak, majd mentem én is, nagyon sok dolgom már nem volt, de a vérszopó megszivatott, szembe lévő épület lépcsőjéről szedtem le, mert ott nem tud mögém kerülni. Visszamentem Vánóhoz, azt mondta még meghálálja, gondolom emiatt kellett a küldit megcsinálnom. Ja és megtaláltam a konduktort is a táskámban, ez mire is jó?
Megvan a pia, megvan a kör alakú sörétes, meg a bandiktól is szereztem kétfélét, most el vagyok árasztva sörétesekkel. Kelleni is fog majd a beltéri melókhoz.
Amúgy milyen ruhát ajánlatok? Most a tudósruci, azt hiszem ökológus van rajtam, mert ennek a legjobbak a tulajdonságai (kituningolva), viszont mikor a helihez mentem és mutatta a külső képet akkor látom milyen elmebetegen nézek ki benne, hát ez nem maradhat rajtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest