- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #7438 üzenetére
nem azt várom el, hogy gauss-t adjon kezdésnek, csak az olyanokkal nem vagyok kibékülve, hogy ugyanolyan fegyverekkel a zsoldosok vagy az alphások 5x akkora távolságból simán fejbelőnek, én meg szemtől szembe (mert már nincs hova futni
) beleeresztek két tárat, aztán semmi....
de ez persze a legtöbb fps-ben így működik, hogy általában az AI jobban sebez, meg pontosabban lő...
az is, lehet hogy csak túlságosan megszoktam a jó cuccokat, aztán azért ennyire fura most így újrakezdve
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő