- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
Hali, hoztam egy rajongói kisfilmet. Ha már volt akkor bocsesz.
https://www.youtube.com/watch?v=GvJ91D-N29g&t=839sAmúgy újra feltettem a SoC-t nosztalgiázni.
Néztem a képeket az ukrán háborúról, és néhol annyira ismerősek tűnnek a szétlőtt/felrobbant épületek, elfogott a vágy, hogy újra játsszam.
Ha csak egy bugmentesítő és grafika tuning patch-et szeretnék amivel műxik a fi csopis magyarítás, akkor még mindig a SoC Complete az ajánlott? Vagy született azóta valami (pl a CS - Sky Reclamation Projecthez hasonló) mégjobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest