Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Köszönöm a segítséget, de "cheat" nélkül szeretném.
A kerítésről pedig nem megy. Esetleg ha egy kicsit bővebb leírást kaphatnék, hogy milyen távolságból, helyből, vagy nekifutásból, a kerittés melyik részéről, milyen irányba fordulva...
(Fényképes segítség lenne a legjobb.)
Nem vagyok "amatőr" FPS játékokban, így - ahogyan fentebb is írtam - kipróbáltam szinte mindent, ami "adja magát" ezek közül. Mégsem sikerül felugranom a tetőre.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield