- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
axelfox #3236 üzenetére
Helló
Ha jól olvasom a 9-es tétel nem smrter gyártmány.
Anno írtam a fórumába, és azt a választ kaptam, hogy semmilyen más moddal nem keverhető a smrter 0.41-es.
Amúgy én az Option Pack-ból csak a Disble Dream-et tettem fel.
Ez még bene van a pack-ban:
BUGFIXES (all previously released fixes in on package)
Readmi:
Fixes included:
- awm proper animations
- mapfixes (marks teleporters and levelchangers in the correct place on the map)Talán ezt kellene kipróbálnod.
Esetleg ha legközelebb telepíted, akkor minden cucc másolása után csinálj egy próbajátékot, mert ha ennyi vacak egymásra van pakolva a rosseb se tudja hol lehet a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest