- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
shield
üzenetére
Ezzel az SGM 2.2-vel Dodopek féle .iso-ból tettem fel mindent. A Diverzánst 3x kijátszottam egymás után, most már kell valami új élmény
De itt elakadtam, se képződmény, se kulcs. Elég nagy a Kordon mindent átnézni, persze nem adom fel, csak nincs meg egyik se
Főleg, hogy olyan köd van majdnem mindig, hogy alig látni valamit. Amúgy csak engem idegesít, hogy a detektor igen hamar lemerül? 
Sensut: átnéztem őket, köszi a képet, most nézem a ládát ott volt tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De itt elakadtam, se képződmény, se kulcs. Elég nagy a Kordon mindent átnézni, persze nem adom fel, csak nincs meg egyik se
Főleg, hogy olyan köd van majdnem mindig, hogy alig látni valamit. Amúgy csak engem idegesít, hogy a detektor igen hamar lemerül?