Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
DoctorXDynamicFactionRelations: Annyira nem rossz, csak arra ügyelj, hogy az egyensúly megmaradjon. Egyébként igaz, hogy elég masszívan megkavarja a dolgokat. Kezd el Freedomosként irtani a Duty-t és a Lonerek az ellenségeid lesznek.... F*CK LOGIC!
Én Arsenal Overhaul fegyver csomaggal nyomtam, abban minden rendben volt, STCOP-ban sem tapasztaltam mást, csak annyit egyébként, hogy a banditák csodálatos bőrdzsekijükkel nem nehéz irtani őket. A puska kaliberű fegyvereknél előfordul az egyensúly felborulása. ( NEM , Kalashnikov meg barátai nem tartoznak oda, nem vagyok hajlandó fegyver történeti előadást tartani, az internet kiszolgál mindenkit ha nem érti valaki a PUSKA KALIBERŰ fegyverek címszót). Például garantálom hogy a játék átmegy Easy modba ahogy szerzel egy SCAR-H meg ilyesmi játékszereket. Lehet hogy nehezebbek, mint a Köztes Lőszerű Roham fegyverek, de pikk-pakk kikapsz vele minden emberkét, de a lőszer ritkább hozzá és drágább is.
Amúgy Monolitos barátaink a kedvenceim: Puska kaliberek és a speckó ruszki 9x39mm-es fegyverekből fejlövésből elég nekik 1. De az alatt felejts el mindent, mert van olyan hogy 2-3-4 lövés és akkor csuklik össze ha darálod a fejét.
Ami igazából zavar még egy kicsit az Outfit Addonban, hogy basszus, tök kevés az a fajta páncél, amihez kell sityak. Például anno egy SGM modban volt egy két jó ruha, de nyilván azokból importálni elég érdekes dolog, mert optimalizálatlanok, azt pedig már megtapasztaltam, hogy az optimalizálás nem 5 perc egy ruha illetve fegyver esetében sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield