- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Pont most futottam bele abba hogy egy leszállási pontnál kinyírtam pár ellent és összeszedtem annyi fegyót amennyit csak elbírtam erre nem kell senkinek.
Most hogy ne vesszen kárba egy privát tárolóba nyomtam bele az összeset. Szóval akkor kinek is tudok eladni jó árban fegyvert?
Azt látom hogy az ereklyék sokat érnek csak akkor ha eladom a nehezen megszerzett cuccot akkor a későbbiekben nem tudom magam használni.
Most picit bejárom a környéket és megpróbálok minél több pénzt szerezni hogy a ruhámat tudjam fejlesztetni. Közben már átugrottam a navigátor vezetésével a vasútállomásra is körülnézni de egy ilyen út 1000-be fáj.szerk: az okosságot köszi. El is mentettem. Ugyanez magyarul nincs meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- UHD filmek lejátszása
- Gaming notebook topik
- Battlefield 2042
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ROG Strix G733PZ 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Eladó Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest