- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceman1988
tag
Hali!
Éppen tegnap csináltam meg.
Nekem nem Szakáll adta azt a küldetést hanem Szultán. Feltette a kérdést hogy vele vagyok e vagy nem? Mondom igen. És akkor küldött el engem a fegyverkereskedős küldetésre. Ott meg majd az lesz, hogy tárgyalnak a felek és egyszer csak a szolgálatos valami olyasmit mondd hogy követtek. Utána megy a lövöldözés. A szolgálatos tagokat le kell lődözni. Minden hullát kifosztasz (legalábbis én ki szoktam). És ott lesz az egyiknél, konkrétan Morgannál a PDA. Utána eladhatod Bagolynak is.. 4000-et adott nekem. De most látom hogy kár volt eladnom. Vagy pedig másik lehetőség hogy megtartod.
(#3083) emre: Tényleg. Már emlékszem.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest