- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceman1988
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni. Zatonban a Volhóv légvédelmi rakétatelepen van egy fegyverraktár. Oda hogyan lehet bejutni? Lent az alagsorban van egy kódzáras ajtó..gondolom ott lehet bejutni csak éppen a kódot nem tudom. Ahogy itt a topicban olvastam arra jutottam, hogy Morgan PDA-ja lehet a kulcs. A PDA meg is van csak éppen nem tudom megnyitni hogy az esetleg infokat kiolvassam belőle.
A segítséget előre is Köszönöm! -
iceman1988
tag
Swarog detektort hol kapok? Az az igazság, hogy most arra lenne szükségem a hűtőtornyos küldetés végett...
A segítséget előre is Köszönöm! -
iceman1988
tag
most olvasom, hogy Bagoly adja azt a küldetést ahol meg lehet szerezni a "SWAROG" detektort. de Bagoly meg azt mondja hogy nincsen több munkája számomra. azon gondolkodom, hogy valamit nem csináltam meg mert arra emlékszem, hogy Bagoly ad egy olyan küldetést, hogy szereznem kell 3 "Veles" detektort és el kell vinnem a tudósoknak...
-
iceman1988
tag
válasz
rétisün #3097 üzenetére
nem te vagy első aki ezzel a problémával szembesül. a 64 bites win7 nem lehet a baja mert játszottam ezzel a gammel 64 bites win7-en. jelenleg nekem a 32 bites win7-nél jelentkezett ez a probléma. próbáltam azzal, hogy a kompatibilitást átettem win xp-re aztán persze átírtam false-t true-ra de akkor sem ment. Miután visszatettem a kompatibilitást az eredeti beállításra utána ment a játék rendesen. nem tudom, hogy mitől javult meg de azóta megy nekem. sőt a true-t visszaírtam false-ra. esetleg te is próbáld meg.
-
iceman1988
tag
Sziasztok!
A hűtőtoronynál lévő küldetést hogyan lehet megoldani? A tudósok megadták szóval valahogyan kivitelezhető. Körbejártam többször az épületet de semmi. Felmásztam a legmagasabb pontra ahol elvileg jó vagyok.. de szintén semmi. Ahogy olvastam a topikban nem én vagyok az egyedüli aki nem tudott mit kezdeni vele. De sajnos választ nem nagyon kaptam rá. Valaki tudna segíteni nekem?
Előre is Köszönöm!juhasz.p: Te a jupiter üzemnél lévő helikopterre gondoltál. foxboro pedig a Szkadovszkos pályán a fennsíkon található helikopterre gondolt.
-
iceman1988
tag
Hali!
Éppen tegnap csináltam meg.
Nekem nem Szakáll adta azt a küldetést hanem Szultán. Feltette a kérdést hogy vele vagyok e vagy nem? Mondom igen. És akkor küldött el engem a fegyverkereskedős küldetésre. Ott meg majd az lesz, hogy tárgyalnak a felek és egyszer csak a szolgálatos valami olyasmit mondd hogy követtek. Utána megy a lövöldözés. A szolgálatos tagokat le kell lődözni. Minden hullát kifosztasz (legalábbis én ki szoktam). És ott lesz az egyiknél, konkrétan Morgannál a PDA. Utána eladhatod Bagolynak is.. 4000-et adott nekem. De most látom hogy kár volt eladnom. Vagy pedig másik lehetőség hogy megtartod.
(#3083) emre: Tényleg. Már emlékszem.
Köszi.
-
iceman1988
tag
Sikerült közben megoldani a problémát. Vissza tettem teljes dinamikus (DX11)-ről csak sima teljes dinamikus fényekre és máris jó lett.
De lenne egy másik kérdésem... A "Vaserdő" anomáliánál a kis ház alagsorában van egy ajtó amihez kér egy belépő kártyát. Hol kapom meg azt a kártyát? Már csak kíváncsiságból is benéznék oda.
Én eladtam Morgan PDA-ját. Pedig érdekelt volna az a fegyverraktár.
Előre is köszi a segítséget. -
iceman1988
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van a játékkal, hogy amikor új játékot szeretnék kezdeni akkor megfagy a játék. Magyarul amikor kiválasztom a szintet akkor a zene elhallgat és nem történik semmi sem. Teljesen új windows 7 ultimate van fent (32bit). Eddig nem volt ilyen problémám. Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest