Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shield

Topikgazda

Srácok egy kis segítséget kérek! Van arra megoldás, hogy a már nem aktív küldetést újra aktiváljam? A Diverzansban is úgy néz ki hogy bizonyos mértékben be kell tartani a küldetések sorrendjét. A "duplázott" gránátok küldetést kellene aktiválni, mert mire elkészültek a gránátok, addigra Fajd már nem reagál rá. Úgy rémlett, hogy rétisün oldott meg ilyen problémát valakinek, de sajnos nem találtam semmit. Lehet hogy rosszul emlékszem!? Érdemes lesz megkeresnem valamelyik orosz oldalon levő végigjátszást.
    Ha tud valaki segíteni, akkor legyen szíves és tegye meg!

Hamarosan közzéteszem a fordítást, már elkezdtem bővíteni az oldalamat. Még nincs lefordítva az összes fegyver és az Informátornál található lexikonnyi információ, ami nem hat ki a játékmenetre, csak infók a Zóna összes lényéről/helyszínéről stb... Ez egyenlőre így is marad, csak a játékban szükséges szövegeket akarom készre csinálni, egyenlőre.

Van még egy probléma a fegyvereket kellene átírni normális értékekre. Mert rengeteg nevetséges dolog van benne. Riot Gin eltűnt, már november közepe óta nincs és nem tudni mi van az elkezdett fegyver modjával. Szerintetek melyik modot tartjátok jónak a fegyverek használhatósága szerint? Ahhoz kellene viszonyítanom. Rengeteg példát tudok mondani a rossz értékekre. Ami most eszembe jut, HK 417 Sniper, hatalmas távcsővel, van neki vagy 1x-es nagyítása. AKM amire lehet távcsövet is applikálni és pontosnak számít, de 50méternél leesik a golyó. Nem tudom a célkereszt mérete mennyire utal a pontosságra, mert itt aztán vannak variációk, az árakról nem is beszélve.
    Sejtem hogy sok dolgot kellene átírni és tudatosan, nem pedig hasra ütésre. Persze jobb lenne ha valaki hozzáértő csinálná. Szívesen fogadom a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák