Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riot Gin
aktív tag
Emberek : totál őszinte leszek.
Június 6-a óta én a call of pripyat-hoz nem nyúltam. Sem a tervezett modom fájlaihoz, sem magához az eredeti fél isteni játék DVD -jéhez.
Egyszerűen ránézek a call of pripyat-ra és azt mondom : NEM. Persze közben követem moddb-n az eseményeket a játékkal kapcsolatban, de hogy én azzal játszak, modoljak, stb.: NEM.EGYSZERŰEN NEM TUDOM MIÉRT.
Volt jobb dolgom is, meg volt szabad időm is, de egyszerűen nem. Tudom hol fejeztem be a dolgokat, és minden, de egyenlőre nem folytatom.
És számomra hihetetlen hogy az orosz gamer társadalom egy része amelyik a call of pripyat-al foglalkozik és azt modolja, szinte majden 2 hetente, de hónaponta új fegyver modellek jönnek ki. ( Nem teljesen újat, csak skin, semmi animáció!) , és szinte annyi, de annyi fegyver modell van, amely közül kell válogassak hogy az egyszerűen hihetetlen! Tényleg! Egyszerűen 15 perc alatt találok egy fegyvernek legalább 30 féle -fajta változatát, és az egyik jobb mint a másik!
Eldönthetetlen számomra így melyikkel helyetesítsem ezt-vagy azt a fegyver modellt.
És ami miatt tényleg nem igazán szeretem ezt a dolgot, azaz hogy volt olyan, hogy 1 órán keresztül CSAK MÁSOLGATTAM, JEGYZETTÖMB FÁJLOKAT GUBERÁSZTAM, KERESGÉLTEM, ÁTÍRTAM, KIVÁGTAM-MÁSOLTAM, ÉS UTÁNA TESZT INDÍTÁSNÁL AZ FOGAD HOGY " FATAL ERRPR " , MERT NEM JÓ HELYRE TETTEM EZT VAGY AZT, és mehet előlről az egész.
Megcsinálom amit elhatároztam, jövőre meglesz tutira. Csak legyen is értelme megcsinálni.
( Aki elvesztette a fonalat: Diverzáns mód, oroszul "Diversant Gibrid" , Stalker Call of Pripyat modjai közül, Geonezis egyik változata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield