- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün #26335 üzenetére
Azaz. Azt hittem, hogy már Zatonon lesz valaki, akivel lehet tárgyalni, de akkor mégse.
Más: a Szennyvíztisztítóból ki lehet hozni a laptopot úgy, hogy nem irtom ki az egész zsoldos kompániát? Akár hogy sunnyogok, mindig észrevesznek. Bekúszok hátulról a lyukas oldalú csőbe, azaz sehonnan nem látnak, hason csúszva, azaz nem is hallanak, de jön az üzenet, és mire előrearaszolok az asztal melletti/feletti lyukhoz, ott várnak. Pedig ide mindenképp fel kell mászni, ha másért nem, a szerszámkészletért.
Próbáltam lentről a csatornából is, ott sikerült az őröket addig kerültegni, míg föl jutottam az első emeletre, de ott egyszerűen nincs olyan hely ahol meg tudnék lapulni, míg az őr elmegy mellettem. Valahonnan mindig kiböknek.
Le tudom őket vadászni ha kell, de jó lenne úgy megoldani, ahogy Bagoly kérte, csendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest