- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emery2
tag
Sziasztok !
Segitséget kérnék. SGM 2.2 MOD-ot kezdtem meg. Az első pályán járok, végig henteltem a banditákat. Kérdésem a következő:
1. Hol tudok átmenni a következő pályarészre ?
2. Hol találok technikust aki fegyvert javit ? Kereskedő az van a pálya elején de a fegyvereket nem veszi át mert nem jó állapotban vannak...
3. A tyúkoknak mi szerepük van a játékban ? Volt, hogy rálőttem és robbant egyet
4. Robbanószert kellene találnom, de nem sikerül. Merre található ?Dióhéjban egyenlőre ennyi. Holnap vagy azután új kérdéseket teszek fel, ha elakadok
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest