- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Én dinamikus minimumon tolom, legalábbis ott akarom majd. Ha lesz ram a gépbe meglátom hogyan megy mert most akad rendesen a kevés ram miatt.
Statikusba a DX8 eszméletlen ocsmány. Itt már nem részletek változnak hanem komplett grafikai elemek hiányoznak és egy folt van a helyén. Akkor inkább legyen kevesebb a látóhatár meg minden levéve csak a DX9 fusson, sokkal szebb azt már el lehet viselni. Csak attól tartok nem fog menni, nekem volt 2600XT-m ennek a szintjén van pontosan a T500 ugyanaz a gpu lényegében. És nem futott DX9 a 2600XT-n élvezhetően. Bár azon nem tudtam tuningolni a notin viszont lehet meg erősebb a proci is mellé, talán itt sikerülni fog. De ha csak DX8ba megy akkor szerintem vége a stalkerezésnek én azzal nem szenvedek.Ja hát jobb lett volna inkább egy itx gépet összeépíteni, de abból a pénzből nem tudtam volna marha felárat kérnek a mini dolgokért, a low profile kártyákat mind DDR3mal szerelik a DDR5 +10k meg ilyenek, na ne már..... Meg annyit nem játszok hogy érdemes legyen, jobb a noti mert a hely meg kellett.
Esetleg eGPU de az csak akkor ha meg lehet oldani hogy a noti kijelzőjén menjen, mert külön monitor nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Orvosi kérdések
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield