Hirdetés
- Google Pixel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
shield
üzenetére
Szia most értem haza én is a munkából.Remélem az xp-n szépen működik a mód.A játékról annyit,hogy én is win 7 , 64 bites rendszert használok és tökéletesen működik vele.De viszont annyit elmondok róla,hogy ha csupasz gépre telepíted a játékot,amin nincs egy deka játék se,akkor nem fog működni.Bocs ,hogy későn szólok

Ha van felrakva pl.egy olyan játékod,mint a fall out 3,akkor simán fog kapcsolódni a directX -hez vagy a vredist-hez.Sajnos a módkészítők én szerintem kihagyták a játékból ezeket.Sajnos nagy gondba vagyok a gépemmel,mert semmi nem akar rajta menni.Pár napja raktam újra,de hiába,nem tudom mi lehet a baja.Kipróbáltam az sgm 2.2 tirex fegyverek ,a nanoexos módot,egy olyat ami 4 giga telis-tele fegyverekkel.Máskor ezek simán működnek,most meg összeomlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Update 11.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest