Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
dodopek
üzenetére
Köszönöm szépen a leírásokat!

Szerintem annál többet is lelőttem, de nem számoltam meg. Éjjellátót használtam. Már a fegyverem is folyton beragadt, de az iránytűmön csak szaporodtak. Kék jelekkel voltak feltüntetve, köztük 3 piros jel is meg-megjelent.
Majdnem körbezártak, némelyik szinte belém botlott, mire felfedezett. Végül meguntam a banánt, kitörtem közülük, majd biztonságosabb helyre érve, egy házak közé zárt téren álltam meg. Ott felmásztam egy csúszda tetejére és hálózsákomba burkolózva reggelig jót aludtam.
Az oázisos tagot nem találtam meg, amiatt is mindenképpen újból le kell ereszkednem majd.
Feltételezem, hogy a helikopteres és az egyéb kimaradt küldiket majd csak Kordon megjárása után kapom meg.
A banditavezér Kisóriás általi likvidálása nem jelent problémát, adott volna más küldetést is?
(#16323) ViZion
Áh, pedig jártam arrafelé. A fegyvereikért jó pénzt kaptam a barakkos doktor bácsitól.
(#16325) ViZion

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield