- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
dodopek #16322 üzenetére
Köszönöm szépen a leírásokat!
Szerintem annál többet is lelőttem, de nem számoltam meg. Éjjellátót használtam. Már a fegyverem is folyton beragadt, de az iránytűmön csak szaporodtak. Kék jelekkel voltak feltüntetve, köztük 3 piros jel is meg-megjelent.
Majdnem körbezártak, némelyik szinte belém botlott, mire felfedezett. Végül meguntam a banánt, kitörtem közülük, majd biztonságosabb helyre érve, egy házak közé zárt téren álltam meg. Ott felmásztam egy csúszda tetejére és hálózsákomba burkolózva reggelig jót aludtam.
Az oázisos tagot nem találtam meg, amiatt is mindenképpen újból le kell ereszkednem majd.
Feltételezem, hogy a helikopteres és az egyéb kimaradt küldiket majd csak Kordon megjárása után kapom meg.
A banditavezér Kisóriás általi likvidálása nem jelent problémát, adott volna más küldetést is?
(#16323) ViZion
Áh, pedig jártam arrafelé. A fegyvereikért jó pénzt kaptam a barakkos doktor bácsitól.
(#16325) ViZion
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest