- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978 #16279 üzenetére
nekem még meg van az AK-103, de még nem fejlesztettem, mert most a pénz kell a SEVA fejlesztésre. Valószínűleg csak akkor fogom fejleszteni ha gránátvetőt is lehet rárakni. Most az egyik Colt-ot használom gránátvrtővel.
SEVA fejlesztésnél estem pofára, fejlesztem az egyik funkciót, a következőt már nem engedte. Megint egyet megint valamit nem enged. A Sniper modban sorban mindent lehetett, itt egy félóra mire kitalálom mit lehet mit nem.Dhampir az volt az első, hogy a célkeresztet előcsalogattam. Ott ahol rétisün írja. Az utolsó nulla helyére írj egy 4-est.
rétisün pár nappal ez előtt írtad, hogy lecserélted a menü zenéjét. Én is keresek valami ide valót. Te mit tettél helyette?
Azt hiszem keresek még másik szöveget is másik modból - amikor megszólítanak vagy utánam szólnak - ezek a dumák rohadtul bosszantanak, olyan minta a köcsög szólítana le, még a hang is olyan buzis. Pl. a Sniperben sokkal jobbak voltak ezek a szövegek. Még az is jobb amit Bagoly mond amikor ott hagyom vásárlás nélkül. Ha összeáll egy jó válogatás akkor a telepítendő modba berakom, hogy máskor már ne kelljen foglalkozni vele.
Ha van jó ötleted, ne kímélj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest