Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shield

Topikgazda

válasz Antonius1978 #16279 üzenetére

nekem még meg van az AK-103, de még nem fejlesztettem, mert most a pénz kell a SEVA fejlesztésre. Valószínűleg csak akkor fogom fejleszteni ha gránátvetőt is lehet rárakni. Most az egyik Colt-ot használom gránátvrtővel.
    SEVA fejlesztésnél estem pofára, fejlesztem az egyik funkciót, a következőt már nem engedte. Megint egyet megint valamit nem enged. A Sniper modban sorban mindent lehetett, itt egy félóra mire kitalálom mit lehet mit nem.

Dhampir az volt az első, hogy a célkeresztet előcsalogattam. Ott ahol rétisün írja. Az utolsó nulla helyére írj egy 4-est.

rétisün pár nappal ez előtt írtad, hogy lecserélted a menü zenéjét. Én is keresek valami ide valót. Te mit tettél helyette?
    Azt hiszem keresek még másik szöveget is másik modból - amikor megszólítanak vagy utánam szólnak - ezek a dumák rohadtul bosszantanak, olyan minta a köcsög szólítana le, még a hang is olyan buzis. Pl. a Sniperben sokkal jobbak voltak ezek a szövegek. Még az is jobb amit Bagoly mond amikor ott hagyom vásárlás nélkül. Ha összeáll egy jó válogatás akkor a telepítendő modba berakom, hogy máskor már ne kelljen foglalkozni vele.
    Ha van jó ötleted, ne kímélj! :D

Új hozzászólás Aktív témák