Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #16271 üzenetére
Az első sörétest tényleg, én is vásároltam a Semleges bázison, de a talált második már jobbféle. Amit vettem, annak sima csöve volt, irányzék nékül. Elég zavaró, hogy célkereszt helyett csak egy kis pontocska van, ami alig látható. Ezzel eleinte nehezen boldogultam.
Jantarba átlépve először hamar kinyírtak az elefántosok. Túl hamar. Másodjára felszaladtam a dombra, utána megjelentek a csatorna szájánál a csőlakó zombik és részben lerendezték a négykézlábasakat. Amikor begaloppoztam a bunkerbe, akkor megint csőstül jöttek, de a biztonsági őrséggel karöltve könnyebben legyűrtük a siserehadat.
Ezek már nem tudnak gitározni, csak a davaj gitárral meg szét COP-ozzák agyukat is a PC előtt (lásd a katonai területet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest