Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
galaktikus
üzenetére
Ha mod-al jatszol (pl Enot) akkor kapcsold be az Alpha osztagokat, naluk szokott lenni mindket fajtabol ha jol emlekszem.
Mashol a Voros Erdon kivul, ugy emlekszem, hogy mintha a cementgyarban kaptam volna az egyik felforditott iroasztalban elrejve, de lehet mas fegyver volt.Emre : a jatekban vannak olyan gombanomaliak elrejtve, amelyek elteleportalnak egy masik helyre.Lehet egy ilyenbe leptel bele.Most kapasbol kettore emleksze, egyik a furesztelepen van, bal kez felol a hodaly sarkanal, a masik meg Smaragdban, az egyik hazban...
Sajnos, azzal kell vegigtold egy darabig, viszont talalsz majd Kordonban a radioaktiv alagut kozepen egy zsoldosrucit.Azt fejlesztesd fel (lesz 4 kepzodmenytartoja), az alap gepkarabelyoddal egyetemben (eleg pontos lesz es jol lehet vele lovoldozni, annak ellenere hogy nem lehet ra tavcsovet tenni, csak egy lezeres cuccot, ami pl engem idegesitett, igy le is szedtem, maradt az alap iranyzek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Bontatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield