- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kicseréltem azt a fájlt amit a hibában ír, de semmi változás.
Az előző gépen is megvan a játék átmásoltam és elindítottam azt a saját akkori mentéseivel remekül megy, de ha betöltöm az utolsó mentést hogy tovább játsszak akkor kidob egy másik script hibával. Próbáltam pár nappal ezelőtti mentést azzal is ugyanez. Kicseréltem ezt a másik fájlt amit ír hibának, de utána se megy.
Szóval az új játék teljesen meghalt az semmilyen mentést nem tölt be, a régi pedig csak a saját mentéseivel megy, az újakkal nem (de mi a rákért?). Az utolsó pedig az mikor Noénál a szörnytengert irtom.Tehát otthagyom a szarba és indulás Pripyatba. Bár ehhez is jó pár küldit újra kell csinálnom még ha csak Vánót szervezem be. Bazd+ ennek így semmi értelme, teljes játékélmény gyilkolás, padló, nulla. Megnézni a maradék helyszíneket és megcsinálni ott pár küldit, mást már nem tudok teljes mértékben fossá teszi. Ugyanezt szoptam végig a ShoC alatt is, annak is csak szenvedés volt a vége ilyenek miatt, most ennek is.
Erre kettőt is adok.
Megnézem a tuningot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest