Hirdetés
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrizztD
csendes tag
Helló!
Nekem fordított a gondom, 2 pines csati van az alaplapomon, de optikai kimenetet szeretnék.
Megoldás lehet, ha pl a chasis speaker 5v-os kimenetére dugom a tápkábelét a kivezetésnek?
Vagy valami alternatív ötlet?Ezt a kimenetet már fel is tették a hajóra nekem távolkeleten, február végére akár meg is érkezhet
-
csizzah
aktív tag
Hi,
Van rajta egy spdif in és egy out, a bal oldali oszlop 6,4 tüske ugye értelem szerűen a bemenet a jobb oldali oszlop pedig a kimenet, az egyes tüske akkor kell neked ha optikai kimenetet akarsz készíteni ehhez kell a power (asszem +5V), a koaxhoz csak az 5 és a 3 tűskét szabad használni.
Nagyjából ennyi.
-
arn
félisten
itt van a htpcm alaplapja:
[link]az alaplapon csak optikai kimenet van, de nekem koaxra lenne szuksegem: a 30. oldalon (13as pont) irjak, hogy van rajta egy spdif header. hogyan lehet ehhez aljzatot fabrikalni? azt hittem csak ket polusu az aljzat (spdif+fold), de az 5 pin kicsit osszezavart. gyanitom az i vegu az in, de mit csinaljak a powerrel pl?
szal, ti hogyan kotnetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest