- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karoli9
csendes tag
válasz
janeszgol #27 üzenetére
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=12024&idPhone2=12263 - én azt látom, hogy gyári JPEG-ben a Samu hányásig túlélesített, szokásos mobilos hulladék...
https://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=4&idPhone1=12024&idPhone2=12263 - videóban egyértelműen több a részlet, de szintén túl van élesítve, a szemem kifolyik tőle. -
karoli9
csendes tag
-
Crobit
csendes tag
válasz
István971 #31 üzenetére
Majd ha lesz egy dxomark teszt lehet miről beszélni, addig ez mind személyes vélemény. Én sok koncerten csináltam vele videót és képeket este, és nagyon jó minőségű mind. Viszont nem árt ha PRO üzemmódban használja az ember, mint egy fényképezőgépet. Pixel egyedül sötétben jobb, de ez nagyon régóta így van. De amire egy átlag felhasználó használja, pont nem számít.
-
válasz
István971 #30 üzenetére
Szubjektív véleményt fogalmaztam meg.
Pixel nekem nem kell,egyrészt nincs rendes hazai garanciális háttér,másrészt mindig van valami nyűg az aktuális szériával,harmadrészt sosem tetszettek igazán és még sorolhatnám.Kamerában (algoritmusban) mindig királyak a Pixelek ezt elismerem,de minden másban meg nem,sőt nagyon nem!Honor:
Anno volt Honor 8-am,jó kis telefon volt,de mára nálam egy elfeledett érdektelen márka lett a Honor,kb semennyire sem érdekel se a Honor,se a Huawei (tudom,elvileg semmi köze már a 2-nek egymáshoz,de csak elvileg).Nálam a csúcskategória 2 szereplős,hiába van ebben a szegmensben több más márka készüléke is ha azok teljesen érdektelenek számomra.
-
István971
tag
Hát nem véletlen adtam el a samsungot.
Ennek a cégnek6 sajátos üzlet politikai elképzelése van.
Ez azt jelenti, hogy azt csinál amit akar és nem foglalkozik a vásárlók véleményével.
Tavaly áprilisban megvettem az s22 ultra telefont, elég drága vásárlás volt, és azért adtam el augusztusban mert képtelenek voltak a kamera szoftvert normálisan meg írni. Az összes ismerős aki látta az augusztus 20ai tűzijáték felvételt sírva röhögött a félmillió forintos pixel festményen merthogy éles képet nem lehetett vele csinálni az tuti.
Fogtam a francba azt elég nagy bukóval el adtam.
Akkor fogadtam meg, hogy soha többet Samsung telefon.
Aki emlékszik még a note 7es botránya főleg Magyarországon az sem felejti el a cég nevét.
A legjobb telefon volt akkor amire az mondta hogy ez tényleg jó erre ez az akkumulátor paranojas fos letiltotta a telefonját mindenkinek Magyarországon.
A nemzetközi példával szemben itthon semmilyen érdemi kártérítést nem lehetett kapni.Szóval sokadszorra is az a megállapításom, hogy Sharszung telefont soha többet!!!!
-
Ezt egy vakteszttel szerintem könnyen lehetne cáfolni.
-
Azért egy céleszközt és annak a sokkal komolyabb célhardverét nem túl fair összahasonlítani egy svájcibicskával.Telefonos viszonylatban ez szerintem teljesen oké,nem nagyon tud többet egyik konkurens sem.
4K-ban amúgy 100Mbit/s amit tud ha jól tudom,a sokak által istenített,elvileg pro mobilfotózásra és videózásra kitalált Xperia 1V pl 4K videókat 55Mbit/s bitrátával rögzít. -
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #20 üzenetére
Na, ma kiszállították a telót. Még nem bontottam ki, mert dolgozom.
Azért nem figyeltem rendesen a hírre (nem itt olvastam), mert tudtam, hogy a 8K/30-at nem szedték ki. Csak úgy emlékeztem, hogy a 60 fps móddal volt gond, de nem, hanem a magasabb bitrátával. Igazáról tökre nem érdekel, mert a telefon 8K elvétele pazar.
Sok telefon FHD-ben, meg 4K-ban nem csinál olyan jó felvételt, mint az S23U 8K-ban. -
válasz
kisputyin #17 üzenetére
Hogy most a cikk forrásánál csúszott el valami,vagy a magyarul megírt verzió csúszott félre azt nem tudom,de megvan a 8K30,nem tűnt el,csak a nagy bitsebességet nem lehet mellé bekapcsolni.
Páran már feljebb linkeltünk fotókat arról hogy a legutolsó júliusi szoftvernél is ott figyel a 8K30 opció a kamerában.
Itt van a kezemben az S23U és tudok 8K30-ban felvenni (nem mintha kellene ekkora felbontású videó). -
kisputyin
tag
Akkor most mi van? Kamera szinten visszafejlődés. Az s22 ultra jobb lenne vagy mi?
-
-
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Igen,nagyon!
Kicsit féltem,mert a korábbi Galaxy-kal mindig volt valami nyűg,idegesítő bug,ezért is volt az utolsó csúcs Galaxym a Note10+ (kb 2 hónapig volt meg anno).
Most viszont nagyon elégedett vagyok.
Hardver hibátlan,veszett gyors,sehol egy akadás.Buggal nem találkoztam eddig,akku jól bírja,kamerák szuperek.
A OneUI is bejön.
Az S-pen melóban meg egy áldás.
Egy valami zavar csak kicsit,az ívelt kijelző és hogy nem találtam eddig rá normális fóliát/üveget (cserélgetem a tokokat és emiatt mind feljön,a Quad Lock tok iszonyat feszes) és emaitt már most sok a hajszálkarc,pedig vigyázok rá. -
-
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Volt!
Felpiszkálta a fantáziámat már megjelenéskor az S23U,mindenhol azt láttam hogy ez végre egy k.rva jó telefon (és végre nem Exynos van benne) és engedtem a kíváncsiságomnak. -
-
Silenzio
addikt
Vajon 3rd party appokban sem működik? Pl. a mcpro24fps engedi a videózást 8K-ban, ha tudja a 8K-t a készüléked.
-
Elit3Zotya
addikt
Pedig nagyon jó volt, videóban nagyon erős lett idén az s23 ultra..
-
szabeska
addikt
A nagy bitsebesség nem elérhető 8k30fps-nél, de maga a 8k30fps ugyanúgy elérhető még mindig...
-
Rohadékok.
-
-
thomas92
aktív tag
Kicsit vicces magyarázat. Ha szerintük nincs rá szükség X okból kifolyólag, akkor miért promózzák minden egyes évben annyira a 8K videófelvételt...
-
janeszgol
félisten
Még 8K 30-ban is volt olyan jó a minőség, amit pl a Sony soha nem fog elérni az 1 V-tel. Akkor abból is vegyék ki az összes opciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged