- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crobit
csendes tag
válasz
István971 #31 üzenetére
Majd ha lesz egy dxomark teszt lehet miről beszélni, addig ez mind személyes vélemény. Én sok koncerten csináltam vele videót és képeket este, és nagyon jó minőségű mind. Viszont nem árt ha PRO üzemmódban használja az ember, mint egy fényképezőgépet. Pixel egyedül sötétben jobb, de ez nagyon régóta így van. De amire egy átlag felhasználó használja, pont nem számít.
-
válasz
István971 #30 üzenetére
Szubjektív véleményt fogalmaztam meg.
Pixel nekem nem kell,egyrészt nincs rendes hazai garanciális háttér,másrészt mindig van valami nyűg az aktuális szériával,harmadrészt sosem tetszettek igazán és még sorolhatnám.Kamerában (algoritmusban) mindig királyak a Pixelek ezt elismerem,de minden másban meg nem,sőt nagyon nem!Honor:
Anno volt Honor 8-am,jó kis telefon volt,de mára nálam egy elfeledett érdektelen márka lett a Honor,kb semennyire sem érdekel se a Honor,se a Huawei (tudom,elvileg semmi köze már a 2-nek egymáshoz,de csak elvileg).Nálam a csúcskategória 2 szereplős,hiába van ebben a szegmensben több más márka készüléke is ha azok teljesen érdektelenek számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged