- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
István971 #30 üzenetére
Szubjektív véleményt fogalmaztam meg.
Pixel nekem nem kell,egyrészt nincs rendes hazai garanciális háttér,másrészt mindig van valami nyűg az aktuális szériával,harmadrészt sosem tetszettek igazán és még sorolhatnám.Kamerában (algoritmusban) mindig királyak a Pixelek ezt elismerem,de minden másban meg nem,sőt nagyon nem!Honor:
Anno volt Honor 8-am,jó kis telefon volt,de mára nálam egy elfeledett érdektelen márka lett a Honor,kb semennyire sem érdekel se a Honor,se a Huawei (tudom,elvileg semmi köze már a 2-nek egymáshoz,de csak elvileg).Nálam a csúcskategória 2 szereplős,hiába van ebben a szegmensben több más márka készüléke is ha azok teljesen érdektelenek számomra.
-
Azért egy céleszközt és annak a sokkal komolyabb célhardverét nem túl fair összahasonlítani egy svájcibicskával.Telefonos viszonylatban ez szerintem teljesen oké,nem nagyon tud többet egyik konkurens sem.
4K-ban amúgy 100Mbit/s amit tud ha jól tudom,a sokak által istenített,elvileg pro mobilfotózásra és videózásra kitalált Xperia 1V pl 4K videókat 55Mbit/s bitrátával rögzít. -
válasz
kisputyin #17 üzenetére
Hogy most a cikk forrásánál csúszott el valami,vagy a magyarul megírt verzió csúszott félre azt nem tudom,de megvan a 8K30,nem tűnt el,csak a nagy bitsebességet nem lehet mellé bekapcsolni.
Páran már feljebb linkeltünk fotókat arról hogy a legutolsó júliusi szoftvernél is ott figyel a 8K30 opció a kamerában.
Itt van a kezemben az S23U és tudok 8K30-ban felvenni (nem mintha kellene ekkora felbontású videó). -
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Igen,nagyon!
Kicsit féltem,mert a korábbi Galaxy-kal mindig volt valami nyűg,idegesítő bug,ezért is volt az utolsó csúcs Galaxym a Note10+ (kb 2 hónapig volt meg anno).
Most viszont nagyon elégedett vagyok.
Hardver hibátlan,veszett gyors,sehol egy akadás.Buggal nem találkoztam eddig,akku jól bírja,kamerák szuperek.
A OneUI is bejön.
Az S-pen melóban meg egy áldás.
Egy valami zavar csak kicsit,az ívelt kijelző és hogy nem találtam eddig rá normális fóliát/üveget (cserélgetem a tokokat és emiatt mind feljön,a Quad Lock tok iszonyat feszes) és emaitt már most sok a hajszálkarc,pedig vigyázok rá. -
válasz
Luck Dragon #12 üzenetére
Volt!
Felpiszkálta a fantáziámat már megjelenéskor az S23U,mindenhol azt láttam hogy ez végre egy k.rva jó telefon (és végre nem Exynos van benne) és engedtem a kíváncsiságomnak. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest