- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
Nem tudom, hogy találkozott e már valaki hasonló problámával. de ha igen kérem ossza meg velem a tapasztalatát.
Szóval, az eddigi VGA-m tv kimenete egy 4pin-es S-Video volt, amihez anno vettem is egy elég drága kábelt. A gond csak az, hogy az új kártya amit venni szándékozok az nem 4 hanem 7 tűs S-Video tv kimenettel rendelkezik. Mechanikailag simán be lehetne dugni a már meglévő kábelemet, mert az alap 4 tű pont ott helyezkedik el az új kártyán is, csak épp van köztük 3 másik is.Mielőtt azonban kipróbáltam volna kicsit utánaolvastam, és olyasmit olvastam ami elbizonytalanított.
Forrás : WIKI S-VIDEO
The 4-pin mini-DIN connectors seem to be common on TVs, VCRs, and DVD players. The 7-pin quasi-DIN connectors seem to be more common on computers. The 7-pin socket accepts the 4-pin plug and the S-video signals are available on the matching pins. When a 7-pin plug is inserted, one of the extra pins carries a CVBS composite video signal for non S-video displays. Some graphics cards require the remaining two pins to be shorted together to enable the CVBS mode. Many newer cards (especially those with inputs and outputs) will also require the 7+ pin connector and will not just take the s-video cable directly. If you try to connect it, you will damage the cable and/or the card.
Ennek ellenére kérdem. Valaki próbálta már ?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest