- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
John D'oh
aktív tag
Nem tudom, hogy találkozott e már valaki hasonló problámával. de ha igen kérem ossza meg velem a tapasztalatát.
Szóval, az eddigi VGA-m tv kimenete egy 4pin-es S-Video volt, amihez anno vettem is egy elég drága kábelt. A gond csak az, hogy az új kártya amit venni szándékozok az nem 4 hanem 7 tűs S-Video tv kimenettel rendelkezik. Mechanikailag simán be lehetne dugni a már meglévő kábelemet, mert az alap 4 tű pont ott helyezkedik el az új kártyán is, csak épp van köztük 3 másik is.Mielőtt azonban kipróbáltam volna kicsit utánaolvastam, és olyasmit olvastam ami elbizonytalanított.
Forrás : WIKI S-VIDEO
The 4-pin mini-DIN connectors seem to be common on TVs, VCRs, and DVD players. The 7-pin quasi-DIN connectors seem to be more common on computers. The 7-pin socket accepts the 4-pin plug and the S-video signals are available on the matching pins. When a 7-pin plug is inserted, one of the extra pins carries a CVBS composite video signal for non S-video displays. Some graphics cards require the remaining two pins to be shorted together to enable the CVBS mode. Many newer cards (especially those with inputs and outputs) will also require the 7+ pin connector and will not just take the s-video cable directly. If you try to connect it, you will damage the cable and/or the card.
Ennek ellenére kérdem. Valaki próbálta már ?
Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest