- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
Sav
tag
Srácok-lányok(ha vannak)!!!!
-----------------------------------
Feltettem a legujabb 3D TURBO EXPERIENCE-t, ami már támogatja az FX-eket is,
de ez sem akar elindulni.
-----------------------------------
ISZONY!
----------
5let??? -
Sav
tag
Minden játék és felhasználói/szerzői program kifogástalanul üzemel, jól működik.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Csak f--gom nincs, hogy fogom valaha is kideríteni, hány fokon megy a kari, mekkora a ventillátor RPM............... ilyesmi! -
Sav
tag
válasz
CsendPenge #23 üzenetére
Hi!
----
ELNÉZÉST KÉREK!
---------------------
CSENDPENGE: Egyébként pontosan mikor keletkezik ez a hibaforrás?
SAV: MIután meg akarom nézni a kártya CORE és MEMORY értékeit
CSENDPENGE: Miután feltetted a vga drivert?
SAV: Mielőtt feltettem volna??? hehe
CSENDPENGE: Vagy más driver feltétele után?
SAV: MINDEGYIKKEL UO. SZAR
--------------------------------------------------------------------------------
TEHÁT MÉGEGYSZER:
-------------------------
-MSI 3D TURBO EXPERIENCE (flash-es felületű - flash player-es dolgok MINDENHOL mennek) ---->>> RUNDLL32.EXE, IEXPLORE.EXE error
----------------------------------------------------------------------------------
NEM AKARJA MÉRNI A CUCCOKAT!!! SE CORE-ET, SE FREKVENCIÁT, SE VENTILLÁTOR FORDULATSZÁMOT. SEEEEMMMMIIIITTTT!
-----------------------------------------------------------------------------------
Semelyik driverrel sem megy.
----------------------------------
-MSI LIVE UPDATE sem megy, vga bios hibát ír. BIOS-FILE-t hiányol.
-------------------------------------------------------------------------------
??
---
és thanx! -
CsendPenge
őstag
''Szorry, de szvsz ti se tudtok semmit erről a szar XP-ről!
-----------------------------------------------------------------
Ez a franyec!
----------------
Örök hálám!
----------------
A driver nem rossz, a kari se rossz!''
Az, hogy mi mit tudunk, nos ennek a megítéléséhez te nagyon kevés vagy. Nem ártana, ha kisebb arccal állnál a dolgokhoz, mivel segítséget kérsz. (és ugye nem is fizetsz érte, ami nem gond, de nehogymár mi legyünk hálásak neked) Azt meg végképp NE ránk kend, hogy annyit sem tudsz, hogy tisztességesen leírd a hibát. Így hogy segítsünk? Feltettem egy csomó kérdést, melyek segítségével talán közelebb lehetett volna jutni a hiba forrsásához. Válaszoltál??? Nem. De persze mi vagyunk a hülyék... -
MaUser
addikt
Nem akarlak megbántani, de az nvidia driverben, miért lenne msi fül?
Driverhibát meg úgy tudsz egyszerűen szűrni, ha a wint felrakod újra, de frissítésként. Ilyenkor az összes drivert alapra állítja. Utána szépen alaplapi chipset telepít, megnéz vga oké? Vga driver felrak vga oké? dx vga oké? és így tovább és szépen kibukik mi a baj. Ha má az elején elszáll akkor meg rakj fel fresh copy-t és kész. (of korz előtte archiválj, vagy ne formázz, de a win és prog files könyvtárakat töröld!) ÉS ne használj gyári drivert csak a referenciát! -
Sav
tag
Máshun kéne kutakodni.
-
Sav
tag
Szorry, de szvsz ti se tudtok semmit erről a szar XP-ről!
-----------------------------------------------------------------
Ez a franyec!
----------------
Örök hálám!
----------------
A driver nem rossz, a kari se rossz!
------------------------------------------ -
smith
csendes tag
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=21303 ------ itt a hír.....
A témát felvető emberkét ez nem érinti, mert nem nforce2- lap boldog tulajdonosa :)
A cikk tartalma:
NVIDIA nForce: itt a driver, hol a driver
írta: Barna József, idő: 11:24
[HWSW] Az NVIDIA a hétvégén eltávolította honlapjáról a múlt héten kiadott legújabb nForce-drivereket, miután a felhasználók visszajelzései alapján fény derült arra, hogy a csomag IDE-vezérlő modulja hibásan működik. A 2.41 verziószámot viselő meghajtót először egy olyan frissített (2.42) változattal helyettesítette a cég, amelyből hiányzott az IDE-vezérlő modul, majd pénteken ez utóbbit is eltávolította weboldaláról.
Az NVIDIA egyelőre a legutóbbi stabil driver használatát ajánlja Windows XP és 2000 alatt az nForce és nForce2 lapkakészletekre épülő alaplapok tulajdonosainak, jelenleg ez tölthető le a vállalat honlapjáról is. A hibás meghajtók eltávolításának és a korábbi változat visszaállításának mikéntjéről egy részletes tájékoztatót is kiadott a cég, amely szintén a fenti linkről érhető el.
A hiba értelemszerűen nem érinti a Windows 98 SE és ME operációs rendszerekhez kiadott driververziót, amely eredetileg sem tartalmazta az IDE-vezérlő modult. -
Sav
tag
Miez?
XP-m van! -
Sav
tag
THX mindenkinet!
---------------------
Rögvest vizsgálódom 1-et! -
CsendPenge
őstag
Tényleg, Polesznek igaza van, csinálj egy memória tesztet is! Szerintem ezzel érdemes próbálkozni:
[L]http://www.memtest86.com/#download0[/L] -
Polesz
addikt
dll keveredés, vagy memória hiba is lehet.
-
CsendPenge
őstag
Hát, alapból én is driverre szavazok. Az, hogy rundll és explorer hibákat dob a renccer, amikor infót akarsz kapni, az -szerintem- egyértelműen erre utal. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a driverben van a hiba, de valószínű. Nem írtad _sehol_ hogy alapból mit szól a renccer a vidkarira. Amikor még nincs fent driver. Egyébként pontosan mikor keletkezik ez a hibaforrás? Miután feltetted a vga drivert? Vagy más driver feltétele után? Vagy?
A rundll-ről ''értekeztünk'' már egy kicsit. Itt:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=14142#msg18[/L]
Ha ezt elolvasod, és átgondolod, akkor már csak az érdekelne, hogy a rundll konkrétan milyen esetekben, hol okoz hibát. Hirtelen ennyi :) -
Sav
tag
SEGITSEN MÁR V:MI OKOS ARCULAT NoH!
-
Sav
tag
És a 3D TURBO KIB. EXPERIENCE nevű szar is befosik!
----------------------------------------------------------------
iexplore.exe --- full error
rundll32.exe --- csúcs error
----------------------------------------------------------------
FŐHIBÁK! -
Sav
tag
Könyörgöm!
Már az FX-es driver van fent és még ez is szar????
Akkor mit tegyek fel???
----------------------------------------------------------- -
Sav
tag
Hi!
Természetesen a legújabb drivert használom, és ezzel is ua. a probléma.
Különben dobozos a GeForce4-em, és a hozzá adott driverCD-n lévő driver
sem oldja meg a problémát.
---------------------------------
Konfigom:
------------
ASUS P4S8X alaplap (sis648)
MSI Ti4200 8X videókártya (agp 8x)
------------------------------------------
Talán a SIS nem szereti az MSI-t????
------------------------------------------
Eddig két féle sisagp-drivert próbáltam (az XP-s a 3.) és egyik sem volt jó.
--------------------------------------------------------------------------------------
Nem tudom komolyan...... -
eclipse
csendes tag
Hallo!
Driver hiba nem nadon lehet mert köztudottan elég jók az nVidia driverei és gondolom a 4*.** valamelyike van fennt mert ez lenne a logikus ezeközül kipróbáltam a megnevezett kártyatípuson és mindegyikével jól mükszik bár pár napja van a kártya nálam de nyúzom eddig semmi hibajelenség és a legjobb teljesítményre bíró driver hozzá természetesen a legújabb a 44.03-as.Milyen alaplapod van?Az a feszültség bizgálástól lehet inkább....de írj ha valamire jutottál mert kiváncsi vagyok : ) -
Sav
tag
Hát-hát, nem tudom....
---------------------------
Valami egyéb 5let??
---------------------------
Azért thx, bár úgy vélem, nem itt lesz a guBAnc! -
turho
addikt
Valószínűleg driverhiba. nekem az Abit gef4-em anno az első drivereivel a Sandrában fagyott, lila-zöld függőleges csíkok és gépfagyás. sehol máshol nem jött elő.
-
Sav
tag
Sziasztok!
------------
A fennt említett hiba akkor jön ki, amikor a ''Megjelenítés tulajdonságai'' nevű panelen az MSI INFORMATION vagy MSI CLOCK fülre.
-----------------------------------------------------------------------------------------
ASUS P4S8X, AGP feszület : +3,3 helyett +3,12. <--- talán itt a gubanc??
---------------------------------------------------------------------------------------
Pls. Segítsen aki okos(-nak véli magát)!
----------------------------------------------
THX!
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest