- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Aktív témák
-
hopega1000
csendes tag
Problemam az lenne hogy van egy netunk ,elvan osztva 2 reszre. Nalam van a modem es egy SMC barricade 54 mbps router.Ez mind gepemen van rajta. Tesom egy Wifi stick el fogja a netet, en.kabelen
.õ wifistickje Tp link 150 mbps.nos neki nagyon jo a net sose dobja le.Engem rengetegszer!!!! Van.hogy 1 percben 2 -szor itt beszelek arrol hogy a netes jatekokba ledob ha 1,2 mp re megszakad a net de amugy bongeszobe nem.igen veheto eszre az oldal toltodese miatt.Nos van egy kek kabel ami a router es a gepel van osszekotve es van egy olyan ami szurke es router es modemmel van osszekotve.Ha a szurket a routerbol kihuzom es a gephazba levo kek helyere dugom tesomnak elmegy a netje de engem akkor sose dob le a netrol se a gameba a csatlakozasnal.
(pld:Minecraft szerver,felmentem rá 50 player van rajt és 2 percenként ledobál / Leauge of Legends,mikor csatlakozok a játékosokhoz akkor irja ki sokszor hogy DISCONNECT,de mikor már bentvagyok gameba és játszok nem dob ki általában ezért is nem értem)Mit tehetek? valami azt mondta routert vegyek mert szar, valaki azt hogy modemet valaki azt hogy router beallitasi de ott minden rendben van.. VALAKI SEGITSEN:/
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest