- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Magisk
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hopega1000 #1 üzenetére
A kérdést tedd fel vagy a Router gondok, vagy az Otthoni hálózat és internet megosztás topicban.
Ezt zártam.
-
hopega1000
csendes tag
Problemam az lenne hogy van egy netunk ,elvan osztva 2 reszre. Nalam van a modem es egy SMC barricade 54 mbps router.Ez mind gepemen van rajta. Tesom egy Wifi stick el fogja a netet, en.kabelen
.õ wifistickje Tp link 150 mbps.nos neki nagyon jo a net sose dobja le.Engem rengetegszer!!!! Van.hogy 1 percben 2 -szor itt beszelek arrol hogy a netes jatekokba ledob ha 1,2 mp re megszakad a net de amugy bongeszobe nem.igen veheto eszre az oldal toltodese miatt.Nos van egy kek kabel ami a router es a gepel van osszekotve es van egy olyan ami szurke es router es modemmel van osszekotve.Ha a szurket a routerbol kihuzom es a gephazba levo kek helyere dugom tesomnak elmegy a netje de engem akkor sose dob le a netrol se a gameba a csatlakozasnal.
(pld:Minecraft szerver,felmentem rá 50 player van rajt és 2 percenként ledobál / Leauge of Legends,mikor csatlakozok a játékosokhoz akkor irja ki sokszor hogy DISCONNECT,de mikor már bentvagyok gameba és játszok nem dob ki általában ezért is nem értem)Mit tehetek? valami azt mondta routert vegyek mert szar, valaki azt hogy modemet valaki azt hogy router beallitasi de ott minden rendben van.. VALAKI SEGITSEN:/
Aktív témák
- EAFC 25
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Hobby rádiós topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- LEGO klub
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest