Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
Gubek-Einste #41148 üzenetére
A szolgáltatói eszköz bridge módban van, a sajátom pedig tudtommal router módban(dynamic IP van beállítva és a WAN portra van dugva a szolgáltatói).
-
szente
addikt
Sziasztok!
Van egy Xiaomi AX1800-as routerem, és pár napja azt vettem észre, hogy nem tudok bejelnetkezni a Disney+-ba. Ma elkezdtem kísérletezgetni és arra jutottam, hogy a Disney+ log in felülete elérhetetlen bármilyen eszközön, ha a Xiaomi routeren keresztül próbálom elérni. Ha kiiktatom a routert, és csak a Vodafone HGW marad, akkor minden szuper.
Továbbá talán ide tartozik, hogy ugyan csak pár napja Google kereséseknél igen gyakran jön a teszt, hogy nem vagyok e robot. Természetesen a gyári beállítások visszaállításán már túl vagyok.Mi mehetett félre ennyire?
-
szente
addikt
hali!barátnőmnél jelentkezett a következő probléma:mintha néha megszakadna egy pillanatra a net.msn-röl ledobálja folyton,ha valamit ftp-röl tölt/töltök akkor meg megszakad egy idő után.valakinek ötlet?köszi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elden Ring
- Projektor topic
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest