Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Beszereztem egy BE220-ats routert.
Problémám adódott vele egyből, 2 hete van nálam. 3-ból 2 tv folyamatosan nem tud csatlakozni rá. Jelszót beírom, majd sikertelen csatlakozás. WPS-el tudok csatlakozni, de amint kikapcsolom és újra be, ezt eljátsza. 2.4Ghz-es eszközök nagy része szintén problémás. Klíma, okos konnektorok, wifi-s kapcsolók... Egy nap után offline állapotban van 10-ből 7, de nem mindegyik.
Mi lehet a probléma? Én rontok el valamit? Már kikapcsoltam a smart connect-et, 5ghz-et, wifi kulcsot wpa3-ról wpa2-re, amivel a régi routerrel mentek. Többször újra konfiguráltam már. Nem jövök rá, mi lehet a hiba. Telefonokkal, laptopokkal nincs gond.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Daemon09
őstag
válasz
Roberto_85
üzenetére
A hátulján hosszan nyomod a reset gombot és lenullázza megát, visszaáll gyárira.
-
Daemon09
őstag
Persze, áram alatt, és a power led át is vált narancssárgára, amig nyomom, majd elkezd villogni és megint zöldre vált.
De most végre kb. 10 perce sikerült resetelni, eddig hiába reseteltem, nem találtam ip alapján és wep titkositás volt wifinél.
Végre jólett, rendesen visszaállitott mindent gyárira.
Köszi a segitséget!
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Adott egy netgear wifi-s router, amihez nemtudok csatlakozni ip-vel. Security van beállitva, igy nem is tudok csatlakozni? Nemtudom, hogy milyen secu van rajt, mert nem az enyém, haverhoz igy került. Lehet ezzel kezdeni valamit? Le lehet valahogy venni a securityt róla?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste