- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
A diginél magam is belefutottam olyan problémába, és erről a digi topikjában is szó volt, hogy a letöltés halovány (1MBit mondjuk) míg a feltöltés megvan. Mondjuk azóta helyrejött, illetve már nem ott vagyok helyileg. Másrészt korábban magad is írtad, hogy a második router egy ideig jó volt, aztán lett rossz a letöltési sebesség.
Szóval valahol el kéne indulni a probléma megoldása felé, használd csak ethernetről a digit napokig, és nézegesd a sebességet, mert ha itt így gond van, akkor nem a routerrel van gebasz, hanem a digi oldaláról. Szóval ha ez az infó megvan, akkor lehet érdemben továbblépni.
Olyan is van, hogy bizonyos szolgáltató bizonyos routereket esetleg nem szeret. MTU-t 1492-re állítottad a routerben pl?
-
-
krealon
veterán
"digis utp-t wan helyett a lan1-be, lan2-t osszekotottem a geppel. Ezutan windowsban beallitottam pppoe kapcsolatot es igy megneztem, de igyis csak 2-5mbit a letoltes."
A PPPoE kapcsolatnak csak a routerben szabad aktivnak lenni.
A windwos-bol vagy kitorlod, vagy letiltod. -
mezis
félisten
Nincs több ötletem. Valami rémlik még, hogy a DIGI egyes eszközei utálnak bizonyos típusú routereket. Ha van rá mód, próbálj ki másik szolgáltatót vagy próbálj meg a DIGI-től bérelni WiFi routert.
Nekem a UPC-vel lett gondom. Régi kábel modemjük + saját router + WiFi repeater rendben működött. Az új kábel modem-WiFi routerük + saját AP + WiFi repeater-el csak percekig volt internet kapcsolat, aztán csak a repeater (D-Link) áramtalanítása után. Lecseréltem a repeatert egy WR941ND-sre és az OpenWRT fw.-el semmi probléma nincs.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest