- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
persnongrat #16712 üzenetére
Én meg nem olvasok router telepítési útmutatót, mert az úgy kezdődik, hogy helyezze be a CD-t, és kövesse az utasításokat, ami már ott el lett cseszve, hogy legyártották azt a CD-t!
-
válasz
persnongrat #16710 üzenetére
Csak ilyenkor szokott az következni, hogy fix ip? Az mi az, és hol állítom be?
-
válasz
persnongrat #16708 üzenetére
Jó persze, ilyen alapon lehet sok buktatót sorolni, kapcsolja ki az összes tűzfalat, antivírus programokat, mert ugye a TP-LINK cuccokkal pl. az ESET sok esetben köztudottan összeakad, de akkor az esetedben az egy nem jól működő, valami rendszerhibás XP volt, ami meg nem router probléma...
-
válasz
persnongrat #16706 üzenetére
IP címet nem csak boot-oláskor kér a kliens, ha ki/be dugod a hálózati kábelt (vagy éppen csak be), akkor ugyanúgy kér IP címet! Szóval minden hálózati kapcsolódásnál...
-
válasz
persnongrat #16699 üzenetére
Ha reset után nem ad IP címet a router, akkor komolyabb a baj, mint, hogy nem megy a DHCP szervere...
-
thomson9505
csendes tag
válasz
persnongrat #16697 üzenetére
A routert reszeteltem, illetve beállítottam az IPv4 címet + maszkot, de így sem jó.
csixy : Válaszok :
1. 10 Megás UPC net
2. Router nélkül simán modemmel interneteztem
3. Modem --> Zhone ADSL2+ modem
4. A router egyik portját összekötöttem a géppel. -
válasz
persnongrat #16697 üzenetére
Hmmm??? Miért is kell fix IP címet beállítani?
-
válasz
persnongrat #16679 üzenetére
A TOR Projekt ezen kívül brutálisan lassú is! Én sosem szerettem...
-
válasz
persnongrat #16677 üzenetére
Hát, nehéz mindenki igényeit kielégíteni, és ezzel együtt elférni a flashben is!
-
válasz
persnongrat #16675 üzenetére
Ja, azt most nem tudom megnézni, a boot utáni logom már nincs meg...
-
válasz
persnongrat #16673 üzenetére
-
válasz
persnongrat #16671 üzenetére
Lehet nem tökéletes az angolja, az enyém sem az! Na és akkor mi van? Semmi! Nem tehetek róla, nekem még oroszt tanítottak az iskolában, amit angolul tudok, azt magamtól tanultam! De ettől azért még élek, mindent megértek amit a "számítógép akar", és eddig a neten sem vesztem el soha! Persze nem fogok szinkrontolmács állást vállalni, de ez nem tragédia!
Az meg, hogy az anyanyelvén írja saját weboldalát, talán nem felróható neki! Rengeteg embernek tett jót és hasznosat ennek a firmware-nek az elkészítésével, karbantartásával, és folyamatos fejlesztésével, igencsak sajnálatos lenne, ha a "nem tökéletes" angol tudása miatt mindez nem lenne! Akinek ez így nem felel meg, maximum nem használja, ez még jogában áll, reklamálni azonban nem igazán! Nekem is van ezzel kapcsolatos weboldalam, és mit ad isten, magyar nyelvű! Ha már itt tartunk, engem sokkal jobban zavar az, hogy itt, egy magyar nyelvű fórumon, magyar emberek, néha olyan drasztikus helyesírási hibákat vétenek, hanyagságból, vagy nemtörődömségből, vagy nemes egyszerűséggel csak azért, mert nem tanulták meg az iskolában! Na ez az, ami zavaró, és nem az, ha valaki nem tud tökéletesen egy másik nyelvet!
-
válasz
persnongrat #16667 üzenetére
X-Wrt, WebIf
TP-LINK-re nincs Tomato, Atheros Chipset-et nem támogatja!
-
válasz
persnongrat #16665 üzenetére
Pl. OpenWrt trunkban tudtommal most sincs LuCI, hogy a véglegesen kiadott stabil buildekben mióta van azt nem tudom, de ehhez hozzá tartozik az is, hogy én vajmi keveset foglalkoztam OpenWrt-vel! Én most is Tomato-t használok RT-N66U-n! De az biztos, hogy a kezdetekben nem volt WebUI OpenWrt-ben!
-
válasz
persnongrat #16660 üzenetére
Az 1.5.10-es verzió alapja az Attitude Adjustment 12.09 Final
http://www.gargoyle-router.com/wiki/doku.php?id=changelog
Itt található a WDR4300 image!
gargoyle_1.5.10-ar71xx-generic-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory.bin
-
válasz
persnongrat #16658 üzenetére
Főoldal...
LATEST NEWS
Version 1.5.10 05/21/2013
This release has been a long time in development...Egyébként ez semmiben sem különbözik az alap OpenWrt-től, ez is egy ugyanolyan OpenWrt, csak LuCI helyett Gargoyle van, tehát amit előzőleg is "akartál", más benne a webes felület! Az alap rendszer ugyanaz, ugyanazokat a csomagforrásokat használja, és a Gargoyle végülis telepíthető is opkg-val, a LuCI helyére, csak hát mégis elegánsabb így, hogy bele van fordítva az fw-be!
Is Gargoyle a fork of OpenWrt?
No. Gargoyle is a front-end/web interface for OpenWrt, not a fork. However, unlike X-Wrt or LuCI several kernel patches have been incorporated that make it impossible to install via the OpenWrt package system and still use all available functionality.
-
válasz
persnongrat #16656 üzenetére
Mármint, hogy a Gargoyle oldala régi? Miért tették volna a LuCI helyére? Vannak akik azt használják, és vannak akik ezt! Mikor régebben egy keveset próbálkoztam OpenWrt-vel, akkor én leginkább az XWrt-t szerettem, na de az már tényleg nem fejlődik mostanában!
-
válasz
persnongrat #16632 üzenetére
A szabályozás kijátszható, más régió beállításával, vagy 3rd party firmware használatával! Az RT-N66U pedig az RT-N16-tól is érezhetően jobb WiFi-ben (is)!
-
válasz
persnongrat #16630 üzenetére
Ez sajnos simán csak fizika... A kétszer akkora rezgésszámú hullámokat a falak, és különböző tereptárgyak sokkal jobban csillapítják, mint a 2.4GHz-es tartományt! Bár a különbséget nehéz lenne így leírni, azt tehát nem lehet megmondani, hogy ez a mértékű eltérés indokolt-e, de, hogy valamennyi indokolt, az biztos! 5GHz-en jóval nagyobb sebesség vihető át, mint 2.4GHz-en, viszont a terjedése rosszabb! Ettől függetlenül nekem is vannak erős fenntartásaim az említett márka minőségével kapcsolatban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest