- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
humigabi
aktív tag
Szia Wucky!
Érdekelt, ezért utána olvastam, hogy lehetett az, amit írtál, hogy amikor új volt a router, 160Mbps volt a letöltési sebesség, és a telón sokszor 100Mbps felett volt. 2016-ban a Telenor Győrben 8 fejállomáson indította el a 4G+ szolgáltatást. Mivel Győrhöz közel laksz, valószínű ezt a LTE szolgáltatást kapja a router is meg a telefon is. Érdemes lenne megpróbálni egy nagynyereségű kültéri MIMO antennát a routerhez venni, és a lehető legmagasabbra rakva Győr irányába fordítani. Ha esetleg nem válik be (neten rendelés esetén) 14 napon belül visszaküldheted. Én a router csere helyett ezt is kipróbálnám.
-
humigabi
aktív tag
A "Sully Csoda a Hudson folyón" 4K HDR-ben van letöltve. Csodás képminőségben akadás és minden egyéb probléma nélkül nézhető. De a Youtube-on is vannak HDR videók, azok is gond nélkül nézhetőek. Nem írnám le hidd el, ha nem így lenne. A Netflix-ről is jön minden, 4K és HDR tartalmak egyaránt. Gond nélkül.
-
humigabi
aktív tag
Várj, azért még nem biztos, hogy cserélni kell. Miről akarod a jelet a tv-re küldeni: netről akarsz streamelni, vagy valami külső tárolóról? Mert nekem a B525 kábellel van összekötve a TV-vel, és simán mennek a dedikált Youtube 4K videók, ha nem esik a net sebesége 20Mbps alá. Belső hálózatról meg még két Chromecast is dolgozik másik két TV-n.
Ha te wifin akarod a filmet a TV-re küldeni, de külső tárolóról, és a TV AC-s, akkor annak működnie kell. De ennek a netről is kéne mennie. Nem tudom, a két kilóméter sok-e vagy kevés, mi egy fejsugárzótól lakunk 600 méterre, és még tőlünk vagy 50 méterre felfele van (dombon vagyunk, az még feljebb) szóval tökéletesen "ránk" sugároz, de a routerről (belső antennák!) egyszer mértem 95-100 Mbps sebességet, valami hajnali időszakban. Jellemzően 30-65 Mbps a letöltés, 30-45 Mbps a feltöltés sebessége, de ha nagyon terhelt a hálózat, még ezen értékek alá is leesik.
Szóval próbáld ki ideiglenesen összekötni kábellel a routert meg a TV-t, és próbáld ki netről is meg külső tárolóról. Ha így sem jó, akkor lehet tényleg valami műszaki hiba (táp) van a cuccal. -
humigabi
aktív tag
-
humigabi
aktív tag
Ez a 160 Mbps, amikor új volt a router, a mobilnet letöltési sebessége volt, erre gondolsz (ami csak azért fura, mert a Telenor vidéken 150/50 Mbps elméleti sebességet tud) Az első bejegyzésben meg azt írod, hogy 5Ghz-en cél a 120 Mbps. De az meg már belső hálózat. A routerhez meg csak Lte antennát lehet csatlakoztatni, amivel a bejövő jelet tudod javítani. De az a legjobb esetben is 100-120 Mbps lesz. A 2.4-5 Ghz-hez beépített antennái vannak, a belső lefedettségen nem tudsz antennával segíteni.
-
humigabi
aktív tag
Szia!
Most végül is milyen lefedettséget akarsz megnövelni? Nekem B525-öm van ettől a gyártótól, vettem rá egy MIMO kültérit, igaz még nem szereltem, fel, de a szobában kipróbáltam, a jelminőséget és a jelerősséget megdobja rendesen. Sávszélességet annyira nem növelte, nyilván ha kirakom az is változni fog.
Nem teljesen világos, hogy mit szeretnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest