- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wucky
senior tag
válasz
humigabi #36257 üzenetére
A PC-n van egy csomó hely. Nem akarok külső vinyó. Úgy gondoltam hogy serviioval 5ghz-n menne át a jel. A tv tudja az 5ghz-t,de nem gigabites a lan. Ezért nem javasolják lanon a 4k hdr filmeket. Ahhoz kellene a 120 megabit Azt mondják. Aztán később lenne egy nas a rendszerbe.
-
Wucky
senior tag
válasz
humigabi #36246 üzenetére
Ja értem. A 120 azért kellett volna hogy a 4k jelet wifin tudjam küldeni a tv-re. De akkor ez halott ügy így. 2 km-re vagyok Győrtől, így elhiheted hogy még volt 2.5 éve a 160-as sebesség. De akkor ennyi. Viszont a routert akkor is cserélni kell, mert azon keresztül lassabb a net, mint a teló on ugyan azon a helyen. A telóm tudja az 5ghz-t. Köszi.
-
Wucky
senior tag
válasz
humigabi #36241 üzenetére
Mikor megvettem simán ment a 160 Mbit. Most 60. De a telóm 4g+ meg 100 feletti sokszor. Ezt akarom a routerrel újra elérni. Lehet hogy táp gond is van. De úgy gondoltam hogy az antenna besegít, mivel nálunk nem teljesen jó újabban a lefedettség,mivel az utánunk lévő falura van állítva a torony. Tehát a szórás legszélén vagyok. Telenoros technikus azt mondta elég egy beltéri hogy még növelje a jelerősséget. Irányítsa majd Győr felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Assetto Corsa
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest