- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
https://wikidevi.wi-cat.ru/ASUS_RT-N18U
Tápegység:
DC 12V 1.5A 5.5/2.1 center +Szerintem a legtöbb 12V 2A tápegység megfelelő lesz. Például ez is
Szerk:
Afelhasználói könyv
https://www.asus.com/hu/supportonly/rt-n18u/helpdesk_manual/
szerint 19V a max bemeneti feszültség, ami még nem károsítja. -
KMT
addikt
Próbálom ezt együtt értelmezni a #41586-tal.
Akkor az alábbit fogom beállítani:
external port: 1-65535
destination port: egy adott szám (?)
protokoll: tcp+udp
device: itt úgyis csak a router látszik.A saját routeren pedig az előbbi választott destination port értékét állítom be külső és belső portnak is, IP-nél az adott számítógép lesz, szintén tcp+udp. Jól értem?
-
KMT
addikt
Nincs, csak így ezek a mezők. Értelmezésem szerinte ezekkel ezt nem lehet megcsinálni. Az IP beállítás pl a routerre csatlakoztatott eszköz lehet, én úgy értem, hogy erre az eszközre érvényes a port továbbítás, másik csatlakozottra nem. A portnál mondjuk lehet tartományt beállítani.
-
KMT
addikt
Mindegyiken beállítottam. Igen, úgy van összekötve, ahogy írtad. Most akkor mindenhol beállítottam az internal portot is, Doky586 üzenete alapján. Most úgy néz ki, hogy a port tcp és udp-n is beállítva a routerben és a szolgáltató eszközén is. Windows tűzfalban kimenőként és bemenőként is nyitva. Ettől függetlenül nem jó.
Mit kellene még megpróbálni?
Másik porttal ugyanezek? Évek óta ezt használom, eddig jó volt (50000-60000 közötti fix port).Ha a szolgáltató okozza, az hogy derül ki (anélkül, hogy lecserélem
)?
-
krealon
veterán
"Próbaképpen beállítottam a netsetman-ban hogy a wifi-s kártya NE dhcp-n keresztül kérjen IP-t, hanem fix IP-vel menjen és ekkor látta a wifi-n keresztül a net-et és a teljes hálózatot. Ezek után visszaállítottam a netsetman-ban, hogy dhcp-n keresztül kérjen IP-t és ettől a pillanattól kezdve már az is működött. Ki érti ezt?"
Akkor már csak az a kérdés, hogy DHCP-n keresztül milyen IPv4 beállításokat kapott a hálózati kártya és ez miben különbözik a fixen beállított értéktől.
Ha az IPv4 cím 169.254. kezdetű, akkor nem érkezik érvényes DHCP offer (ajánlat) a DHCP szervertől, ami lehet például attól, hogy a hálózat egyik eszközén be van állítva a véletlenszerű MAC Address használata és a viszonylag hosszú DHCP bérlrti idő miatt, elfogytak a kiosztható IPv4 címek.
Ezen az segíthet, hogy mondjuk 5 percre csökkented a DHCP Lease time-ot (DHCP bérleti idő) a DHCP szerver beállításai között. -
mezis
félisten
Próba egy Live Linux-al.
wifi1 és wifi2 BSSID-je különböző?
-
-
kushwavez
senior tag
koszi, sajnos nem jo. Nekem a sys led az nem villog hanem folyamatosan világít. a BusyBox sem jon be mert amikor elkezdte upgradelni akkor mar szerintem ráírta az uj fwt a flashre, igy OpenWRT mar nincs is rajta. A routert csak recovery módban 192.168.0.66-os IP-n erem el. Nagyon úgy fest, hogy marad a Serial flash.
Egyáltalán nem sietős mert ez egy AP lesz a nyári vendegeknek egy vendeghazba igy bőven ráér, addig meg elszorakozok vele. -
LiteCross91
aktív tag
-
LiteCross91
aktív tag
Bocsánat, ha esetleg hülye a kérdés. Tehát a gyári tplink firmware-ről a factory-to-ddwrt.bin -t használom. És a másik tplink_wr1043n-v5.bin mire jó?
-
donat_sz
senior tag
a hiba az volt részemről, hogy hagytam a ISP modemet csatlakozni.
később azt szándékosan hibás elrontott felhasználó névvel (közben már kaptam segítséget hogy lehet ez normálisan csinálni) kikerültem és így engedte a routert felcsatlakozni a szolgáltatóhoz és így DDNS-re is fel tudott lépni a router. Ugyebár csak egyszer engedi az adott felhasználó nevet csatlakozni, így a modem után a router mindig hibaüzenetre futott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest