- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
igaz, én csak képen láttam még ilyen típusú routert, de az egyik volt munkatársam kapott ilyet, telefonon keresztül segítettem neki bekonfigurálni, és 70 - 75 megabit/sec átmegy neki egy vékony paneles falon át!
az más kérdés, hogy ő sem kimondottan dícséri a routert, nem igazán bírja a húzós terhelést, még kábelen sem! -
-
"nem kaptam meg maradéktalanul azt, amit a dobozán hirdetnek"
Szerintem ezt egy routerrel sem kapod meg, a marketing mindenhol egy kicsit túl lő a célon, de ezért szoktam én hangoztatni, hogy manapság már mindenki csak olyan routert vegyen meg, amire lehet custom firmware-t tenni (főleg igaz ez akkor, ha a drágább, erősebb kategóriából választasz), mert azzal már többnyire ki lehet elégíteni az igényeket!
-
Hát, letöltöttem a manual-t, rákerestem benne az ftp kifejezésre, de csak egy találat volt, az viszont nem erre vonatkozik, így könnyen lehet, hogy nem fogod TC-vel elérni a tartalmat!
A fenti cím egy http fileszerver címe, így az nem fog menni sem explorerből, sem pedig TC-ből!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest