- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nincs más zavaró hálózat, ami elnyomja a tiédet, mert azonos vagy szomszédos csatornán forgalmaz? próbálj ki más/minden csatornát!
a titkosítás módja megfelelően megválasztva?Intruder2k5; persze, mintha asus, linksys/cisco, netgear...stb esetén nem lehetne ilyen hibákról eleget olvasni...
tp-link esetén a router a rossz, a többinél meg nem ért hozzá a kedves felhasználó, mi? -
-
a router esetébewn ez igaz - lehet -, de magán a kapcsolaton ez csak akkor érvényesíthető, ha az ellenoldal is több antennás, mimo képes eszköz, ellenkező esetben a gyakorlatban semmi jelentősége nincs, hiába adott egy 300-as n szabványos wifi modul, aminek 3 antennája van, egy lite-n szabványos, és csak 1 antennás router esetében ebből nem kimondottan profitál, mivel nem jön/jöhet létre 2 * 2 vagy 3 * 3 mimo kapcsolat!
szintén igaz ez az eltérő szabványok esetén is, tehát hiába veszel n szabványos routert, ha az ellenoldali wifi modul csak g szabványos, akkor a kapcsolat a gyengébb modul miatt csak g szabványon épülhet fel, így az n szabványos router ellenére is marad a g szabványos kapcsolat, és annak a 20 - 22 megabit/sec valós fizikai "korlátja"! -
mdani01
aktív tag
Régen ez a router biztos nagy szám volt de ma már elég sz@r (véleményem szerint). Az SMC-kről pedig amúgy sem hallottam jókat, haver is vett egy régebbi fajta SMC-t még régebbi volt amiről szó van és ugyanezekkel a net ledobásos hibákat produkálta.
Én ennek a tulajdonosa vagyok: [link]
-
Ha a TP-LINK mellett döntesz, erre a sebességre elég a 741ND is, vagy vehetsz 841ND-t, esetleg nagyobbat, de innentől már "felesleges kiadás". A feleslegest azért tettem idézőjelbe, mert ha egyszer majd lesz gyorsabb neted, persze belátható időn belül, akkor nyilván jól jön majd az erősebb router, de mondjuk 50Mbps-ig nem jelent problémát a 741-es WiFi-je sem...
-
mdani01
aktív tag
Üdv.
Nekem is ugyanilyen routerem volt, ugyanezekkel a problémákkal. Van amikor 3-4 nap után dobta el a netet, történt olyan is apám előbb kapcsoltba be a notit és én akartam netezni akkor táp kihúz, visszadug majd kb 5 percig jó is volt. Ugyanez fordítva is megtörtént. Katasztrófa volt ez a router
Azóta lecseréltem egy TP-LINK-re és elszálltak a gondok.
-
A ma kapható routerek mindegyike el kell, hogy bírjon 20Mbps sebességgel, ez manapság már nem kihívás, legfeljebb WiFi-n, mivel vannak még forgalomban g szabványú eszközök is, így arra figyelni kell, hogy ilyet ne sózzanak rád! Legalább LiteN szabványú legyen az áldozat, ami képes 150Mbps-re! Átmehetsz a milyen routert topikba is, ott majd ajánlanak Neked 1-2 TP-LINK-et, amivel bár lehet, hogy remekül fog működni a rendszered, de én nem szeretem, így azt nem is ajánlom... Én mindenképpen inkább ASUS-t, Linksys-t, vagy Netgear-t választanék, de ez persze többe kerül, mint a TP-LINK! Azért nézz át, és hallgasd meg az ottaniakat is...
-
Minden bizonnyal a tápjában száradnak ki a kondik, és ennek következtében az nem tudja elegendő árammal ellátni a routert! Ezt egy hozzáértő ember valószínűleg pár-száz forintból ki tudja javítani, illetve ilyen ember hiányában egy új táp is lehet megoldás, ami körülbelül 1500-2000Ft, de ebben még mindig marad kockázat, mégpedig, hogy esetleg a routeren belül is megindultak ilyen folyamatok! Arról már nem is beszélve, hogy ez a router már a tervezésekor sem 20Mbps netre volt kitalálva, főleg ha még filemegosztó programokat is használsz, amik sok kapcsolatot tartanak nyitva egyszerre! Így azt hiszem, most van itt az ideje egy új router vásárlásán gondolkodni, mert nagyon kétséges, hogy erre megéri-e költeni pár-száz forintot is...?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest