- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
válasz
HoaryFox #27337 üzenetére
Biztosan király, nálam is teljesen üresnek jelzi, csak jelenleg ez egy macerás ügy. Először is be kell szereznem egy dual band routert, majd a notiban ki kell cserélnem a wifi kártyát, amit csak úgy tudok megtenni, hogy a biosból eltávolítom a whitelistet. Ehhez meg még erőt és ismereteket kell gyűjtenem, mert nem értek hozzá. Vagy beviszem jó pénzért szervizbe. Vagy veszek egy újat, csak ez nem volt betervezve mostanában.
-
PitLee
őstag
válasz
HoaryFox #27011 üzenetére
Adsl, 10/0,5 ZTE zxhn h108lmodem, nemrég cserélték, de előtte is volt.
Gondoltam belenézek a modem, beállításaiba, de az 192.168.1.1-en nem érhető el (közvetlen) érdekes.
A szerelő aki cserélte nyomot fel rá egy brige configot, de olyan jószívű lett volna hogy egyben átírta volna az elérést ? -
válasz
HoaryFox #26835 üzenetére
szia,
a spotify és az app store lassú csak, mással nincs ilyen gond?
~10 hónapig használtam anno itthon tl-wdr3600 és 5s párost, a spotify passz, mert azt nem használtam, de az app store kapcsán sosem volt problémám. (a google féle 8.8.8.8 és 8.8.4.4 dns volt és van is beállítva.)
az viszont érdekes, hogy az iphone témában sokan panaszkodnak az app store lassúságára, több szolgáltatónál is, mobilinternettel is, szóval azzal kapcsolatban nem feltétlenül a routered a probléma forrása.
azt jómagam is tapasztalom egy ideje, hogy az apple szerverről a firmware frissítést nagyon lassan húzza le az itunes, próbáltam több szolgáltatós nettel is, mindegyikkel adott a probléma - mások is panaszkodnak rá bőven -, így amikor csak tehetem, alternatív gyors tárról húzom le az ipsw állományt. -
-
válasz
HoaryFox #21886 üzenetére
Inkább az OpenWRT témában tedd fel a kérdésedet.
-
w.miki
veterán
válasz
HoaryFox #21647 üzenetére
Tarr kft., itt nincs szűrés, bedugod, és (elvileg) megy... vagyis menne...
Közben beleolvastam a WR741 topikjába, ami olyan, mintha kínaiul írnák, de annyi lejön belőle, hogy sok gond szokott lenni, ezzel a routerrel... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest