Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Mi itthon egy elég régi kb. 5 éves SMC WBR??? ( nem tudom pontosan ) nevű wireless routerrel osztjuk az internetet. Milyen jele van annak, ha egy router haldoklik? Én annyit vettem észre, hogy nagyon lassú az internet, testvéreim is panaszkodtak rá. Bátyám gépébe vezetékkel megy az enyémbe és a húgoméba pedig wireless kártyán keresztük. A lényeg, hogyha direktbe kötöm, tehát modemből gépbe, az internetet akkor megfelelő sebességű lesz a kapcsolat, viszont routeren keresztül akár vezetékkel osztja a netet, akár vezeték nélkül, nagyon lassúvá válik. Ha áramtalanítom, akkor sem változik a helyzet. Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest