- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Plazmacucci
félisten
Én egy özvegyen maradt, hivatásának élő, káros szenvedélyektől tartózkodó, komoly, tudományos munkát végző, egyetemi professzor vagyok. Keresem azt a zenét szerető, természetet kedvelő, színházba járó, romantikus lelkű, intelligens, művelt, kedves hölgyet aki leszopna!
-
Plazmacucci
félisten
-
Plazmacucci
félisten
De ja vu...
-
Plazmacucci
félisten
idézet következik:
...
igy daraboltam a legyeketgyerekek jók legyetek
ha nem, akkor ne egyetek
ne vegyetek
vegyszer
kegyszer
kegyszar
szarkaláb
szép virág
kaláb nélkül legalább
lovászy < Károly> Márton
a lovak az uccán szarnak
vizelniök meg kell állni
meg kell halni
szétverni a világot
póznára huzni
ponyva
... -
Plazmacucci
félisten
Istenem de rég írtam ide. Azóta kirúgtak a picsába meg minden. nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz munkát találni. Nem is találtam.... Mindegy, nem lényeg, csak tuningolom megint magam az élet problémaival. A sajátjaimmal. Vagy ez az élet értelme? Önmegvalósítom magam majd megint egyszer.
Mostani kedvenc olvasnivalóm [link] Tessék tanulmányozni, szerintem klassz. Hasonlóba fogok belekezdeni. Részben, de csak részben

-
Plazmacucci
félisten
Vannak itt nagyon okos, nagy-tudású emberek. Szeretek fórumozni, de nem szeretem azokat akik a többiek fölé képzelik magukat. Akik szerinte a véleményük üti a másokét. Sajnos sok ilyen arc van a fórumon. Ma is belefutottam egybe. De ha legalább lenne mögötte valami tudás vagy egyéb...
Tudással kéne tiszteletet kivívni, nemfaszkalaposkodással"én vagyok az okosabb mert már 89 éve fórumozok" stílussal.
De hát ilyen világban élünk
-
Plazmacucci
félisten
Megvolt az egyhetes szabadság. Cool. Csillámpóni!
-
Plazmacucci
félisten
Most szereltem be az új Pioneer SA-510 erősítőmet a gép alá. Brutál...
Köszönet érte Priusz kollegának
-
Plazmacucci
félisten
FEJETLENSÉG, UNALOM, KÁOSZ, IDEGGYENGESÉG, STB...
-
Plazmacucci
félisten
-Lenina Huxley: A dohányzás nem tesz jót. Márpedig minden, ami nem tesz jót, az rossz. Tehát tiltott: alkohol, koffein, küzdősportok, hús…
-John Spartan: Szarni lehet? -
Plazmacucci
félisten
Egyébként, hogy lehet ez blog pl, ha mások hozzá se tudnak szólni az írkálmányokhoz?
-
Plazmacucci
félisten
Épp egy Prius online nevű játék telepítésével szenvedek...
-
Plazmacucci
félisten
Szóval a film. Elmegy. Semmivel sem jobb mint az előző kettő, de legalább szarabb. Tipikus végigszenveded a filmet az utolsó 30 percért. Nem ad semmi újat az előző kettő filmhez. Pont.
6/10 -
Plazmacucci
félisten
Végöl is Transformers lett a délutáni program, mert a HP-re nem maradt jegy.... Folyt köv
-
Plazmacucci
félisten
Down - Nola
-
Plazmacucci
félisten
Visszamegyek dolgozni...
-
Plazmacucci
félisten
Azt hiszem végül barátnőmnek sikerül elrángatnia az új happy rotter filmre...
-
Plazmacucci
félisten
Már csak egy normális avatart kéne találnom. Csak a nagyon régi, nagyon elit emberek kapnak egyedi avatart?
Más. Problémák. Vajon 12-es készlet D-re hangolva, vagy 13-as készlet C-re hangolva? Nem tudom. ???
.
.
.
.
.Jó volt Hegyalja. Slayer? Valaki? Kis gixer, de am nagyon jó volt.
-
Plazmacucci
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest