- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Toomy
senior tag
A merlin bios igazi csemege az NF7 & JIUHB-s procimnak
220*10 - et is viszi .
Így hát NEM eladó .
De látom itt nem is nagyon kell senkinek . -
Agamemnón
csendes tag
up
-
Agamemnón
csendes tag
fel
-
Agamemnón
csendes tag
Javallom,h ogy alkoss magadnak saját topikot, mert aki rosszat akar venni, és ide benéz, nem biztos, hogy akar jót is venni.
Amúgy meg írjál steppinget...bára hogy elnézem ez egy ''mezei'' JIUHB.
Most kezdem bánni az A64-et...Az én Jiuhb-m gyönyörűen ment 2400-on 1.7V-on(mellesleg senkinek se kellett itt PH!-n, részemről sértés).
-
Toomy
senior tag
Sziasztok !
Nekem is van egy 1700+ JIUHB-m , de ez viszon rendesen teszi a dolgát , ill. tette , mert lecseréltem egy bartonra .
Játékok alatt 200*11-en használtam 1.75V-on. Netezések alkalmával 166*10 1.6 volton.
Kinek mit ér egy ilyen holmi .
Ja és én ragaszkodom a próbához ill. teszthez ! -
Agamemnón
csendes tag
upsza
-
Agamemnón
csendes tag
Vegyétek +!
-
Agamemnón
csendes tag
van még p1 alkatrész is ha valakinek épp az kéne -
samprass
tag
engem érdekelne a roszz proci 500-ért.
mehet?
írj mailt!!! -
Agamemnón
csendes tag
Lett egy réz socket A hűtőm is, nagyon full vörösréz, tts honlapján lehet megnézni, sk6+os thermalright.
A waczak tápot meg vigye már el valaki! -
Agamemnón
csendes tag
UP
-
Agamemnón
csendes tag
lehet az az amit én eladtam 1-2 hete. Mutazsd majd meg a prockót, vagy csinálj képet. Enyémnek a mag felső élén volt egy nagyon apró hiba. Kíváncsi vagyok, mert a srácnak megvan még a telszáma, amiről hívott.
Ninncs meg a telszáma, rejtettről hívott, csak egy freemailes mailcím.
[Szerkesztve] -
Krobi79
tag
válasz
Agamemnón #15 üzenetére
Hi,
aproneten vettem. nem tünt úgy, hogy át akar vágni. a mailre nem válaszol, a mobilszámot nyomozom a t-mobilnál. van egy tippem a számra, de az folyamatosan ki van kapcsolva. A ph-val nincs rossz tapasztalatom, most is tavaly is vettem pár dolgot, a gépem innen van összerakva. soha nem volt probléma.
SOHA TÖBBET APRONET:
Üdv -
Agamemnón
csendes tag
Mivan, átvágták a fejed? Necsináld. Itt vetted? De ugye nem újonctól? Volt már olyan is, hogy fanatikus tag átvágta egy tagot(elvileg én is fanatikus lennék). Keress utána, hogy kié a telszám, vonalason felhívod, és ha ismerős a hangja, toborzol egy nonprift magánhadsegeret itt ph!-n, sokan kaphatóak vagyunk egy kiadós verésre.
UP -
Agamemnón
csendes tag
fL
-
Agamemnón
csendes tag
hajrá!
-
Agamemnón
csendes tag
vegyétek vigyétek.
-
Agamemnón
csendes tag
izé, vegyétek meg!
codegen belejét belerakod, azt' eladod coolinknakNekem nincs gerincem az ilyenhez, aki akarja, megcsinálja. De szóljon előtte ha ilyet akar csinálni, mert akkor nem adom oda
-
Agamemnón
csendes tag
up
procit viszi apronetes 0,7k-ért.
-
Agamemnón
csendes tag
Azt már eladtam
Kószál itt egy kettő, keress rá 1700 -ra. Amúgy /amdpowernél láttam egyet, azt talán már el is vitték. Van neki bazárja is. /Amdpower bazárja 2 címen
atosznak talán akad 1800+osa, atomtuning, de nem hiszem hogy megválik tőle, próba-szerencse.
Viszont ha sikerül szerezned, akkor viheted az enyémet kulcstartónak, jelképezvén, neked milyen fasza prockód van -
Agamemnón
csendes tag
fL
-
Agamemnón
csendes tag
UP -
Agamemnón
csendes tag
Ezek vannak, a proci zöld, és nincs lesarkazva, nem mintha számítana. 1k(?)
Táp meg króm, 2 8cm-es venti van benne, egy 25mm-es, és egy 15mm-es asszem. Meg ventirács, harisnya a 20pines tápcsatin. Egy nagyot durrant, kromos lett tőle a ház is. 1,5k
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Macbook White 13" unibody
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged