- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
kisza25 #4214 üzenetére
Igazából mindegy. Mert ugye a 24 órára leosztott meló akkor is ugyanannyi. Ha csak 2 órás csomagokat töltesz, hiába negyede, mint a 8 órás csomi, mert mindenképpen letölti azt a mennyiséget, csak max 4x-re. Ha tudod hordozni, akkor a legcélszerűbb több napi adagot letölteni, és utána nyugtod van..
10 napra lehet beállítani max, és a netre való felkapcsolódást is be lehet állítani 10 naponkénti időtartamra. ettől függetlenül manuálisan bármikor frissíthetsz. A 10 napot neccesnek gondolom, mert ha bármi beüt, túlfuthatsz a jelentési határidőn. Szerintem az 5 nap az reális, így ha valami ünnep van az amiknál, van melója a gépednek..
. Azt megemlíteném, amit írtam is, hogy a letöltött csomagok mennyisége kihatással vana memóriazabálásra is. Konkrétan nekem a quadnak elég volt a 2 giga 0.5, vagy max egy napi adagok esetén, ha 2, vagy több napit töltöttem le, akkor szinte azonnal kevésnek bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged