- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
kisza25 #4214 üzenetére
Igazából mindegy. Mert ugye a 24 órára leosztott meló akkor is ugyanannyi. Ha csak 2 órás csomagokat töltesz, hiába negyede, mint a 8 órás csomi, mert mindenképpen letölti azt a mennyiséget, csak max 4x-re. Ha tudod hordozni, akkor a legcélszerűbb több napi adagot letölteni, és utána nyugtod van..
10 napra lehet beállítani max, és a netre való felkapcsolódást is be lehet állítani 10 naponkénti időtartamra. ettől függetlenül manuálisan bármikor frissíthetsz. A 10 napot neccesnek gondolom, mert ha bármi beüt, túlfuthatsz a jelentési határidőn. Szerintem az 5 nap az reális, így ha valami ünnep van az amiknál, van melója a gépednek..
. Azt megemlíteném, amit írtam is, hogy a letöltött csomagok mennyisége kihatással vana memóriazabálásra is. Konkrétan nekem a quadnak elég volt a 2 giga 0.5, vagy max egy napi adagok esetén, ha 2, vagy több napit töltöttem le, akkor szinte azonnal kevésnek bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Star Trek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged