- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolko
őstag
A vinyó tálca elkészült szerintem jólnézki, elején a kék CM Blue Ice ventivel, sajnos a fényképezőm elromlott ezért nem tudtam csinálni róla képet
Délután lefújtam a beépítő keretet is feketére, így most az ismét szárad. És akkor holnapra készen lesz az egész
Remélem mielőbb megjavítják a fényképezőt. -
didyman
őstag
Azt a merkury tápot hajítsd messze a gépedtől. Inkább előbb, mint utóbb. Használt csíftek tápokat bagóért lehet kapni (3k körül), a legkisebb is többet tud ennél a rémnél és nem gépveszélyes, mikor megöregszik. Az alaplap és a VGA környékét érdemes szellőztetni valami lassú fordulatú ventivel, mert a VGA és környezete sem passzív üzemre tervezett.
-
magi20
senior tag
hali baj van a képfeltöltéseddel szerintem inkább a képtárba raknám a helyedben...
én is ezen filózok most.valakinél olvastam talán winner hunnál hogy vatta és ezt lefogatja jaj mi is?valami sima anyag hogy ne szálljon szét..de egyébként ez sem rossz ötlet..nekem aerocool 3d magic házam van és mivel lyukacsos ezért elég hangos ..plussz a gyári 2*12-es venti sem halk..tehát szerintem ez sem egy rossz megoldás.. -
rolko
őstag
Hali mindenkinek!
Már régóta ''moddolgatok'' de általában egyszerű dolgokat. Egy régebbi moddom volt hogy tesóm gépét halkítottam el és próbáltam a port belőle kiszorítani. Ez úgy sikerült is. A portalanítást egyszerű papírtörlőkendővel oldottam meg. A hagszigetelést pedig hungerolcellal. Mindent próbáltam halkítani. Így az alaplap és a vga passzv hűtést kapott. Volt elfekvőbe nekem egy Zalman chipset hűtő és ez felkerül a Radeon 9600-ra, az alaplapi chipsethűtő bordája pedig igen jól pírja a passzív hűtést is. A táp ventillátora is kivolt már, kezdett nyikorogni, így azt is kicseréltem egy Aero Cool ventire ami megintcsak hánykolódott. A Cooler Master X-Derem porci hűtő 24dBA-s és olyan hangot adott hogy csak na, és hogy hungerocelt ragasztottam az oldallapra elhalkult a gép. Kb 20dBA alá ment a gép zaja.
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Most hogy nagyon melegszik a vinymá, így gondoltam eggyet. Volt nekem egy fehér mobil rackom. Szétszedtem és fekete festékkel lefújtam. Ez két ventis mobil rack. Előre majd egy Cooler Master Blue ice fog kerülni hátra pedig a gyári amit adtak hozzá. Egyelőre még a festék szárad itt a szobámban a radiátor alatt.
Képek:
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India és az AI a McDonald's jövője?
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest