Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Akelaus
üzenetére
Úgy mentem volna nosztalgiázni, csak hát barbafos egyenlőre még tiltó listán van nálam.. tudom, egyéni szocprobléma
Viszont elkezdtem most elővenni a régi és mellé a (nekem)új számait is legalább. Itt szembesültem azzal, hogy Warrel Dane már nincs köztünk. Lehet így már nagyon nem is bánom, ha kihagyom (bár fenntartom, hogy jó az új énekes is, csak hát így már kevésbé nosztalgia, meg az én ízlésem is már elmászott más irányokba azóta)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
Szerencsére nyaralunk épp, meg anno láttam is. Mondjuk az a 2010-es koncert a Metalfeszten valószínűleg nem életük bulija volt. Olyan szarul nagyobb zenekart szólni nem nagyon hallottam még, mint aznap a nagyszínpadon. Deicide, Nevermore gyakorlatilag kuka volt, de a Lamb Of God alatt se sokkal lett jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest