Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
vittgen
üzenetére
Az a lenyeg, hogy kiadtad magadbol
Hallgasd meg parszor, es utana lehet valtozik a velemenyed, esetleg neked lehet, hogy jobban fognak tetszeni az ujabb albumaik.
Amugy izlesek es pofonok, en nagyon szeretem, foleg ha ejszaka kell meloznom, akkor fules fel, es mehet max hangeron.(#11788) Vikthor: Most, hogy vegigneztem a YouTube-on a hamburgi elo koncertet, lehet veszek egy jegyet ra.

-
Ellia
addikt
A Spotify összedobta a 100 legtöbbet hallgatott számom listáját.
Elég csapongó azt hiszem

-
vittgen
senior tag
válasz
Smiley
üzenetére
Hmmm....
Zeneileg majdnem emészthető számomra ez a szám! / kicsit sok a szinti benne /
Sőőőt,még majdnem kellemes is....de az az ének abszolút nem illik hozza! Nagyon lehúzza számomra a minőségét!Nem szoktam kritizálni más zenéjét... de mindig belehallgatok az ide linkelt zenékbe.
Van,amit rögtön ki is nyomok / Black,Brutal Death,Melodic Death... /Persze mindenki a saját ízlése szerint választ zenét...
Nekem lassan alakult ki az, amit ma is tartok...
Kistökös koromban a Heavy Metal,általános felsőben a Power-Speed volt a kedvenc aztán középsulis éveim alatt jött a Thrash Metal. Hosszú évekig semmi mást nem hallgattam...
A legnagyobb kedvencem az európai Thrash számomra koronázatlan királyai a KREATOR !!
Deeee azt veszem észre/ így évekkel később,mintegy "szintén" változás /,hogy a Thrash mellé kezd beszivárogni a Death Metal is! Persze nem nagy dominanciával...csak két banda fért be eddig. A Lengyel Vader és az amcsi Obituary...
De a fő vonalat a Kreator az Artillery,Testament,Korzus,Flotsam and Jetsam,Heathen viszik!
Bocsi a terjengős monológ miatt....
Most már sokkal jobb!! -
Smiley
addikt
Jolvan-jolvan mindenki nyugodjon le a p.....
Nem lehet minden nyito single olyan mint a downfall
Most, hogy elokerestem megint nem tudom abbahagyni ezt az albumot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
btw: en direkt nem irtam semmi, siman lehet nagyon fasza az uj album, csak ennek kicsi az eselye.
-
Rimuru
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
borzalmas.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Smiley
üzenetére
CHILDREN OF BODOM - Under Grass And Clover (OFFICIAL VIDEO)
YouTube-on is.
Kicsit olyan szerintem, mintha összeturmixolták volna a Follow The Reaper meg Hate Crew Deathroll albumokat. Tetszik. 
-
Smiley
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az Under Grass and Clover mar el is erheto a spotify-on...
-
Bjørgersson
félisten
-
zoltanz
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
A Suicidal Angels nekem mindig olyan volt, hogy tudtam, hogy léteznek, biztos hallottam is őket, de semmi emlék. És ez igaz a tegnap estére is. Jól tolták abban a fél órában, de nem éreztem késztetést, hogy mélyebben megismerkedjek velük. A Death Angel jó volt, kicsit retróbb programot hoztak, mint tavaly, ami egyfelől jó, másrészt nekem az első két újkori lemez is hatalmas kedvenc. A Sodomnál úgy éreztem, Ausgebombt és City of God ide vagy oda, nem lehet felülmúlni ma. Majd jött az Exodus, és vigyorogva, élén a végtelenül bohóc, ripacs Zetroval felmosták a termet simán. Komolyan, örömzenélés volt.
-
Amorphis - 25. Január 2019 -> Barba Negra
9 rongy a jegy.
-
Akelaus
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az ki is marad nekem. Néha elkap a hév, hogy kimenjek a Szigetre, aztán meglátom a jegyárakat, meg a programot és ennyi.
Van bennem egy nosztalgikus hangulat mikor van a Sziget fesztivál, de ez már évek óta nem az amin én ott voltam 1997-ben, és 1999-ben.Más: Tegnap hatalmas bulit adott mind a 4 zenekar a Barba Negrában. Számomra a Suicidal Angels, és a Sodom vitte a prímet. Persze a másik két zenekart is jó volt látni- Death Angel, Exodus.
Amit viszont nem volt jó látni, az Machat Zsolt a Tormentorból. Az a "kabát" vagy mi amiben volt, hááát
komolyan mintha valami falvédőt vett volna fel. Le is rombolta a nimbuszát nálam. Szerencsére Csihar Attila nem tőle vette az esti szerkóját, mert ott omlott volna össze bennem egy világ ha Ő is ilyen szerkóban van. Ilyen közel nem voltam még a Legendához. 
Szerintem amúgy kicsi volt a hely a koncertnek, de ugye a Pecsa már csak nevében létezik.
-
Akelaus
senior tag
Hoppá!! Slayer jövőre nálunk!
[link] -
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyik kedvenc zenekarom, koncerten is baromi jó volt

-
Bjørgersson
félisten
-
Nos ez igen meglepett az imént, íme új Nasheim:
February 22, 2019 a megjelenési dátum, addig kaptuk ezt a számot.
-
Akelaus
senior tag
Na ez maga a kuriózum. Lehet utálni, lehet szeretni, de akkor nagyon ott volt a Beatrice. CD-n kijött, de videó csak most került fel.
Beatrice Kisstadion 1980 -
james001
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Children Of Bodom - Hexed (2019. március 8.)
1. The Road
2. Under Grass and Clover
3. Glass Houses
4. Hecate’s Nightmare
5. Kick in the Spleen
6. Platitudes and Barren Words
7. Hexed
8. Relapse (The Nature of My Crime)
9. Say Never Look Back
10. Soon Departed
11. Knuckleduster
12. I Worship Chaos (live)
13. Morrigan (live)
14. Knuckleduster (remix) -
Vanir
veterán
Szivárognak a dalok az új Rotting Christ albumról: Fire, God and Fear
-
Akelaus
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
De tud

Azért akad néhány jó black nálunk is, a hangzásba nem megyek bele, nem értek hozzá. Maximum a kásás sz.rt nem bírom elviselni ami ugye trve.Kijött az új Andratar is, talán Hammer melléklet volt(?) szerintem az is jó lett, viszont a magyar nyelvű album jobban tetszik

Vasárnap (jó hogy arra a napra tették) valaki jön innen a kötelező Exodus, Death Angel, Sodom, Suicidal Angels koncertre?
Az új Ahriman szám eszembe juttatta velem, a Winter (ex Sear Bliss) saját albumait.
-
taranis
addikt
Mótvá? Chapel Of Disease - Null Szerintem az új album legjobb száma.
-
Akelaus
senior tag
És közeleg az új Ahriman album is. Arról is egy kis ízelítő.
-
Akelaus
senior tag
Kint az "új" Cattle Decapitation album.
egy kis ízelítő. -
Dilikutya
félisten
válasz
james001
üzenetére
Azért az árért már lehetnek is elvárásai az embernek, de az tényleg egy laza ivósör. Hasonlókat olcsóbban is be lehet szerezni. 600-ért mondjuk jó vétel, úgysincs ilyen sör az alatt. Amúgy megeshet, hogy neked az az ízvilág eleve nem jön be, teljesen más, mint a német vagy cseh lágerek.
-
Dilikutya
félisten
válasz
james001
üzenetére
Felsőerjesztésű sörökkel hogy állsz? Amúgy ez a sörfajta, amit a Maiden 1000-ért ad itthon, kb. az angol Kőbányai, egy sima visszafogott alkoholtartalmú ale, egy alapsör. Az angolok nem nagyon isznak lágert, meg alsóerjesztésűt. Este ittam Kőbányait (is), bár Troopert tavaly utoljára, de azért csak jobb az.
Persze vitathatatlan, hogy a legjobb szarsör a Kőbányai. 
-
-
eddie1978
senior tag
-
syberia
veterán
Talán régimódi az ízlésem, de ez a koncert K**** JÓ lehetett.
Kicsit feltekertem a hangerőt, a Motörhead decibelekkel adja a hangulatot.(#11754) Dilikutya: 500 pénzt megért nekem, főleg a doboza miatt.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
syberia
üzenetére
Az Iron Maiden söre is jó, de a díszdoboz meg a pohár nem ér +5000 Ft-ot. Mondjuk a Trooper sem 1000-et, amibe mostanában kerül, csak egy sima angol alap ale, egyszerűbb Fullers sörök megvannak 800-ból, akcióban még kevesebből.
Az AC/DC sörével nekem az a bajom, hogy német lager. Ausztrál rockzenekarnak ne német legyen a söre.
-
syberia
veterán
Motörhead - In The Name Of Tragedy Live
Ugyanolyan jól szólnak élőben mint lemezről, nem semmi banda.

-
Vanir
veterán

-
Omnium Gatherum - The Burning Cold egész jó lett, hozza a feelinget.
-
vittgen
senior tag
válasz
syberia
üzenetére
Az eredeti is jóóó...
De ez a feldolgozás jót tett neki!!
Vader ~ Overkill (Motorhead Cover) -
syberia
veterán
-
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Vannak benne érdekes részek, sajnos a vokál elég erőtlen, nem illik valahogy bele, sokszor monoton. Zeneileg jobb a helyzet már, de nehéz újat/maradandót alkotni, ahogy telik az idő.
-
Dilikutya
félisten
válasz
james001
üzenetére
Én most pont megvettem a Don Gatto EP miatt. Idén rekord van, már hármat vettem, a Dystopia és Kretens lemez is így van meg. Az újságba bele se szoktam lapozni, csak a CD érdekel. Egy része később rendesen is megjelenik, de van, ami örökre Hammer melléklet marad, pl. pont a Kretens is szerintem. A kivágós borító gány, ez tény.
-
james001
veterán
Metal Hammer magazint szoktatok venni? Én ma behúztam egyet,csak mert a Metallica volt rajta ugye
És egész kis igényes újság 
-
Ritkán szoktam youtubost linkelni, de itt nagyon értik a dolgukat a ruszkik. Igazi merengős, melankolikus, doom-death. Passzol a vokál, remek riffek, tökre átjön az a hangulat, ami a tengerparton a messzeségbe tud "elvinni".
Abyssphere - На пути к забвению (2017)
@Sven: hallgatom, még ma írok, milyen volt!
-
Bjørgersson
félisten
@Vikthor Karg - Dornenvögel (Full Album)
-
vittgen
senior tag
Óóóó...
Ezt az előbb találtam!!
Qrva jóóó!
Brazil Trash...
Brutal Order - Homo Homini Lupus -
syberia
veterán
-
vittgen
senior tag
válasz
rétisün
üzenetére
Az első anyaguk a 2006-os Time Has Come to Envy the Dead eléggé nyers,kiforratlan volt...
Jó volt,csak érezhetően keresték a helyüket!
De aztán jött a 2017-es második.../ 11 év után!!! / a How Much Blood Would You Shed to Stay Alive?
Azzal már odatették magukat!
A fészbúkon sokat "beszélgettem" velük...nekem tetszik a zenéjük...
Nem "Old School" Thrash Metal,annál keményebb,pörgősebb,de jó!! -
vittgen
senior tag
Kinek ismerős?
Budapesti Thrash banda...
Kurva jó zenével. -
vittgen
senior tag
válasz
Akelaus
üzenetére

Naaa...
Nem is rossz!
HateSphere -
Akelaus
senior tag
HATESPHERE - Ruled By Domination (Official Video)
Itt pedig a teljes: [link] -
james001
veterán
Matt Heafy (Trivium) nagyon posztolgatja ezt a bandát mostanában,és nem is rosszak!

Külön meglepetés volt számomra,hogy a frontember Bruce Dickinson fia

-
Vanir
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hatalom.

-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Vanir
veterán
Nem követem a metalcore színteret mostanában, de ez baromi jó cucc.
-
laceszgamer
addikt
Legutóbb erre bukkantam rá, csoda, hogy eddig nem hallottam róluk.

-
Rimuru
veterán
Rotting Christ-re ki megy szerdan?
-
updog
őstag
válasz
kristof123
üzenetére
Ma dobta fel nekem a YT, meghallgattam 1-2x, de valahogy nekem ez nem adja most annyira. A headbang faktor megvan, de remélem ennél kevésbé lesz sablonos / biztonsági játék az új album.
-
Ellia
addikt
-
vittgen
senior tag
-
kristof123
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
November kilencedikén új Architects lemez. Nagyon várom

-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hallgasd meg parszor, es utana lehet valtozik a velemenyed, esetleg neked lehet, hogy jobban fognak tetszeni az ujabb albumaik.

Kicsit feltekertem a hangerőt, a Motörhead decibelekkel adja a hangulatot.