Új hozzászólás Aktív témák
-
ojoba1
csendes tag
válasz
Blackphant'r #2975 üzenetére
Hajrá!
-
ojoba1
csendes tag
válasz
Blackphant'r #2972 üzenetére
Telepítése annyira macerás szerintem, mint a többi robotnak a kábel lerakása. Meglehet csinálni a leírás alapján. (nekem sikerült
)Nekem járda nem volt arról nem tudok nyilatkozni. a fát szépen körbe lehet keríteni. ki kell jól mérni ha nem akarsz szegélyt. Nekem valami kicsi megmarad így szegélynyíróval körbefutok az udvaron 1,5-2 hetente. Ha kézzel indítod akkor 500-600m2 között 2 órát megy majd megy tölteni vissza. A töltése 1 óra nagyjából? A fűmagasság 40-50 cm magasságot szépen lenyírja. max még egyszer végig megy rajta de akkor már szép lesz. Harmadik szezonja indul most júniusban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged