- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
freeapro #1105 üzenetére
Én a qtyák miatt vettem azt hiszem 19x19mm-es hálót a kerítésre, a maradékból szabtam ezekre a helyekre, erős drótból hajlítottam L alakú darabokat, azzal rögzítettem. Először nem kellően sűrűn, a robot simán ráment, a széle felemelkedett, azt elnyírta... Úgyhogy a több jobb
-
válasz
freeapro #512 üzenetére
Én is locsolom, nem számít neki. Az eső is mossa.
Viszont nem vagyok elégedett a géppel, nem vágja le a füvet ahogy képzeltem. Próbálok egy szisztematikus Bosch-t kölcsön kérni, kipróbálni. Lehet olcsó hús ez a Worx?
Akinek van mennyi időre van állítva a nyírás?Nálam 2.5 óra / nap és hagy el a 250m-es területen. Van ahova több napon keresztül sem ér el. 2 héten belül foltos zónák lesznek a területen, ahol nagyobb a fű mint máshol. Az edge vágást levettem heti 1-re, mert nagyon látszik a kerék sávja. Így most kéthetente vágom kézzel is a gyepet, hogy szintre hozzam. Igaz jobban haladok mert kb 45 liter jön le az egész területről, de akkor is foglalkozni kell vele. -
válasz
freeapro #512 üzenetére
Nem lesz semmi baja, annyi fog csak történni, hogy aktiválódik a rain delay, azt hozzá kell számolnod az időzítéshez. Ez úgy működik, hogy a szenzor kiszáradása után indul el a delay számlálója, amit az app-ban tudsz állítani. Tapasztald ki, hogy mikor szárad meg a fű (addigra a szenzor is meg fog száradni) annyira, hogy lehessen nyírni. Majd hangold ehhez a delayt + az aznapi programot.
Vagy csináld azt amit én (nálam is két sprinkler között van a dokkoló): ne foglalkozz vele, aznap kevesebbet fog nyírni a gép a száradás+delay miatt, de ez engem nem nagyon érdekel, nem igazán látszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged