- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
A hosszas kutatás alapján arra jutottam, hogy nem elég a terület méretére lőni, amikor az ember gépet választ. Az 500m2-es szabályos és üres téglalap terület nagyon más, mnt a fákkal és más akadályokkal tűzdelt 500m2. A jelenleg elérhető Landroid app-al meg lehet mérni a területet, az adhat egy támpontot (én is meglepődtem, mennyivel kisebb a füvem, mint gondoltam), de csak demó módban használható, amíg nincs géppel párosítva. Ennek hatalmas hátránya, hogy semmit nem jegyez meg. Elinduláskor elcseszett USA mértékegységekben mér, ha átállítod metrikusra, ott a save gomb, de useless. Ha leméred a területet a kamerás, végigsétálós módszerrel, nagyon szépen megmutatja a bejárt terület alakját, méretét, de ha csak átmész egy másik menüpontba, már köddé is válik az infó
. Na mind1, érdemes kipróbálni, én alapból attól is tartottam, hogy a border kábel nem lesz elég hosszú, de mint kiderült, alig több, mint a hozzáadott harmada szükséges a területre. Visszatérve a belakottságra, érdemes, és kell is felüllőni a gépméretet, ha nem üres a terület, akkor a megfelelő nyírási képhez sokat kell majd járatni a technikát. Az appot leszámítva ez még nem saját tapasztalat, de a tömegek erre jutottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túraautó topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Mesterséges intelligencia topik
- EA Sports WRC '23
- Revolut
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Na mind1, érdemes kipróbálni, én alapból attól is tartottam, hogy a border kábel nem lesz elég hosszú, de mint kiderült, alig több, mint a hozzáadott harmada szükséges a területre. Visszatérve a belakottságra, érdemes, és kell is felüllőni a gépméretet, ha nem üres a terület, akkor a megfelelő nyírási képhez sokat kell majd járatni a technikát. Az appot leszámítva ez még nem saját tapasztalat, de a tömegek erre jutottak.