- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tannoyfan
tag
válasz
fogtunder
üzenetére
A hosszas kutatás alapján arra jutottam, hogy nem elég a terület méretére lőni, amikor az ember gépet választ. Az 500m2-es szabályos és üres téglalap terület nagyon más, mnt a fákkal és más akadályokkal tűzdelt 500m2. A jelenleg elérhető Landroid app-al meg lehet mérni a területet, az adhat egy támpontot (én is meglepődtem, mennyivel kisebb a füvem, mint gondoltam), de csak demó módban használható, amíg nincs géppel párosítva. Ennek hatalmas hátránya, hogy semmit nem jegyez meg. Elinduláskor elcseszett USA mértékegységekben mér, ha átállítod metrikusra, ott a save gomb, de useless. Ha leméred a területet a kamerás, végigsétálós módszerrel, nagyon szépen megmutatja a bejárt terület alakját, méretét, de ha csak átmész egy másik menüpontba, már köddé is válik az infó
. Na mind1, érdemes kipróbálni, én alapból attól is tartottam, hogy a border kábel nem lesz elég hosszú, de mint kiderült, alig több, mint a hozzáadott harmada szükséges a területre. Visszatérve a belakottságra, érdemes, és kell is felüllőni a gépméretet, ha nem üres a terület, akkor a megfelelő nyírási képhez sokat kell majd járatni a technikát. Az appot leszámítva ez még nem saját tapasztalat, de a tömegek erre jutottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Objektívek topikja
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na mind1, érdemes kipróbálni, én alapból attól is tartottam, hogy a border kábel nem lesz elég hosszú, de mint kiderült, alig több, mint a hozzáadott harmada szükséges a területre. Visszatérve a belakottságra, érdemes, és kell is felüllőni a gépméretet, ha nem üres a terület, akkor a megfelelő nyírási képhez sokat kell majd járatni a technikát. Az appot leszámítva ez még nem saját tapasztalat, de a tömegek erre jutottak.